Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čačić o Brazilcu

Sammir puno vremena provodi sam, ali nema neprijatelja u svlačionici

'sport...medjugorje...15.01.2012...dinamo, pripreme medjugorje, sportski centar medjugorje, jutarnji trening...loncaric i sammir foto:zoran grizelj vecernji list'
'zoran grizelj'
21.01.2012.
u 20:27

Ante Čačić nije nimalo impresioniran Sammirovim najnovijim istupom u kojemu Brazilac kaže kako nema namjeru promijeniti navike i kako si pretjerano ne zamjera na ponašanju za vrijeme Jurčićevoga mandata.

Zar ćete dopustiti da Sammir nastavi po svome, nije li ovo ipak alarm da ograničite Brazilcu "slobodu kretanja"?, pitamo Dinamovoga trenera.

- Nikoga nemam namjeru kontrolirati. I ne zanima me što je i kako je bilo prije, pa ako i Sammir smatra da nije griješio, sve OK, ja to prihvaćam. O njemu ću suditi samo po onome što vidim na treningu i na utakmicama – hladno će Čačić.

Kako ste, promatrajući sa strane, doživljavali Sammira kod svojih prethodnika na Dinamovoj klupi?

- On je poseban, pomalo osebujan dečko, možda pomalo i frustriran što je ovdje već pet godina, i za to imam razumijevanja. E sad, na meni je da mu ponovno izazovem motiv da se pokaže u najboljem izdanju.

Primijetili ste da se Brazilac ne druži baš sa suigračima, i sam će reći da među njima nema prijatelja?

- Primijetio sam da dosta vremena provodi sam, ali ne i da ima neprijatelja.

>>Cijeli razgovor s trenerom Dinama Antom Čačićem o Sammiru pročitajte u nedjeljnom tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije