Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neka znaju

Šaljivi trening postao hit na internetu: djeca vježbaju taktiku 'Neymar'

Neymar
Foto: Reuters
1/5
06.07.2018.
u 11:06

U početku su Neymarovo ponašanje mnogi kritizirali, a onda su se počeli šaliti i zabavljati na njegov račun

U četvrtfinalu SP-a u petak (20 sati) igraju reprezentacije Brazila i Belgije. Neymar i društvo pokušat će još jednom opravdati ulogu favorita. Brazilci igraju sjajno na prvenstvu i veliki su magnet za medije.

Jedna od priča vezanih za Seleção jest Neymarovo previjanje na terenu. Brazilska zvijezda među najboljim je nogometašima na svijetu, ali našao se na udaru navijača i medija jer previše pada i uglavnom glumi.

Neymar
1/14

Ni suci više ne nasjedaju na njegova previjanja i s rezervom gledaju na sve to kada ga suparnički igrač zaustavi prekršajem. U početku su Neymarovo ponašanje mnogi kritizirali, a onda su se počeli šaliti i zabavljati na njegov račun.

Na društvenim mrežama objavljena je snimka treninga gdje djeca trče, a kada je trener viknuo ''Neymar'' svi su reagirali na isti način, a video je ubrzo postao hit na internetu...

>> Pogledajte što Večernjakovi novinari kažu o našem sljedećem suparniku Rusiji

Komentara 3

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
11:58 06.07.2018.

Jedva čekam da neki sudac pobere slavu i odvali mu crveni

DH
dalibor.hren
11:31 06.07.2018.

Jedino je razlika u tome što Neymar urla, a klinci se zabavljaju i zafrkavaju!

JU
juma
13:12 06.07.2018.

Ha, ha, ha....Tko bi rekao kako i Svicarci imaju smisla za humor?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije