Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
youtube montaža
Povratak na članak

Šala: Mel Gibson pokušao samoubojstvo zbog poraza Srbije

U trenutku kada vatreni pogotkom Mandžukića povedu, slavni glumac se rasplače, a kasnije si gurne pištolj u usta

Komentari 3

IV
Ivekivek
19:56 24.03.2013.

Ovo s Gibsonom je fotomontaža...strah me da ministar sporta neće moći preboliti poraz omiljene reprezentacije.

VL
CR
crocro
07:48 25.03.2013.

A što ako ovo pogleda Mel Gibson i nađe se uvrijeđen, možda i zbog toga jer navija za Hrvatsku, pa zbog duševnih boli podnese tužbi protiv autora uratka? Da, i to je moguće, pa iz šale može kapnuti koja stotica tisuća zelembaća. Mi nismo naučili na to i niti ne razmišljamo, no tamo je drugi svijet.

VL
OG
Oluja-Gotovina
15:23 25.03.2013.

Što ovaj članak radi na portalu Večernjeg lista? Ma mislim, sad vi mene isjecite i opet banirajte na mjesec dana, ali ovo je srozavanje ugleda novine koje je svoj ugled stjecala dugo, teško i mukotrpno. Nekakav tip iz Srbije jee napravio nekakvu besmislenu video-montažu, i vi to objavljujete kao članak na portalu? Mislim, ne trebam vam ja to govoriti, odite do Srećka Puntarića ili nekoga iz stare garde pa ga pitajte što misli o ovome.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.