Naslovnica Sport Strani nogomet

Šala: Mel Gibson pokušao samoubojstvo zbog poraza Srbije

U trenutku kada vatreni pogotkom Mandžukića povedu, slavni glumac se rasplače, a kasnije si gurne pištolj u usta
24. ožujka 2013. u 19:16 3 komentara 5 prikaza
mel gibson
Foto: Screenshot: Youtube

Nakon poraza Srbije na Maksimiru, društvene mreže preplavile su šale na račun reprezentacije Srbije. Jedna od takvih pojavila se i na Youtubeu, a na njoj je prikazana scena iz filma Smrtonosno oružje, koja je malo dorađena pa tako prikazuje Mela Gibsona koji gleda utakmicu Hrvatske i Srbije. U trenutku kada vatreni pogotkom Mandžukića povedu, slavni glumac se rasplače, a kasnije si gurne pištolj u usta i pokuša samoubojstvo.

Pogledajte video!

>>>Srbi prvociraju Mihajlovića: "Još uvijek se krije od novinara"

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • Ivekivek:

    Ovo s Gibsonom je fotomontaža...strah me da ministar sporta neće moći preboliti poraz omiljene reprezentacije.

  • crocro:

    A što ako ovo pogleda Mel Gibson i nađe se uvrijeđen, možda i zbog toga jer navija za Hrvatsku, pa zbog duševnih boli podnese tužbi protiv autora uratka? Da, i to je moguće, pa iz šale može kapnuti koja stotica ... prikaži još! tisuća zelembaća. Mi nismo naučili na to i niti ne razmišljamo, no tamo je drugi svijet.

  • Oluja-Gotovina:

    Što ovaj članak radi na portalu Večernjeg lista? Ma mislim, sad vi mene isjecite i opet banirajte na mjesec dana, ali ovo je srozavanje ugleda novine koje je svoj ugled stjecala dugo, teško i mukotrpno. Nekakav tip iz Srbije je ... prikaži još!e napravio nekakvu besmislenu video-montažu, i vi to objavljujete kao članak na portalu? Mislim, ne trebam vam ja to govoriti, odite do Srećka Puntarića ili nekoga iz stare garde pa ga pitajte što misli o ovome.