Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF ODAHNUO

Sakoman: Tek sad vjerujem da ćemo radove završiti na vrijeme

Maksimir radovi (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/10
10.07.2011.
u 08:07

- Danas poslijepodne dolazi zadnja pošiljka trave, krenule su i preostale sjedalice iz Turske - kaže direktor stadiona.

Kad dođete na stadion u Maksimiru, imate što vidjeti, dojam je da radovi jako brzo napreduju.

- Izvana to tako izgleda, ali ima još jako puno posla i u jednom trenutku sam čak bio skeptičan, no sad ipak mislim da ćemo stići sve završiti na vrijeme - kaže direktor stadiona Miljenko Sakoman.

Krenula je i zadnja trava prema Zagrebu, danas bi oko 17 sati trebala biti u Maksimiru. Riječ o još 266 četvornih metara, što je doista malo, jer već je 7600 četvornih metara postavljeno. Iz Turske su krenula dva tegljača sa sjedalicama, posljednjima koje još treba postaviti na južnu, te gornje etaže sjeverne i zapadne tribine. Danas bi i oni trebali doći, tribine su spremne za njihovu montažu, rupe izbušene i to će biti brzo gotovo.

- Jučer smo betonirali oštećenja na atletskoj stazi, to se mora sušiti 24 sata, nakon toga na nju ćemo položiti plavu umjetnu travu, vjerojatno navečer u ponedjeljak ili u utorak ujutro. Polažemo umjetnu zelenu travu uza samo igralište po kojoj se kreću suci. Stigao je i prvi od četiri sanitarna kontejnera koji će biti ispod zapadne tribine - izvijestio je Sakoman. I stalno pogledavao na sat. Jer, vrijeme ide, utakmica je u srijedu.

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:17 10.07.2011.

Hvala Bogu da su napokon obnovili to ruglo od stadiona Da je Dinamu jos Joe Simunic bio bih skoro siguran za njegov ulazak u ligu prvaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije