Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turnir Masters 1000
Povratak na članak

Sjajni Čilić u polufinalu Šangaja, od ponedjeljka četvrti na svijetu

Marin protiv Nadala ima jednu pobjedu iz pet dvoboja, ostvarenu 2009. godine u polufinalu turnira u Pekingu, dok protiv Dimitrova vodi 3-1.

Komentari 1

Avatar Sokol
Sokol
10:17 13.10.2017.

Bravo Čiliću ! I tebe su drugi "pretjecali" dok si bio ozlijeđen ili nepravedno suspendiran tako da je to sve dio sporta. Prije tri mjeseca sam napisao da će na kraju godine poredak biti Federer, Nadal , Čilić,..,malo sam fulao samo u poretku. Ovaj plasman, loša konkurencija i "problemi" za Muray-a i Đokovića mogli bi mu iduće sezone donijeti najbolju godinu u karijeri samo ako se sačuva ozljeda !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.