Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paul Fonseca

Šahtarov trener: Barcelona želi Srnu, ali nadam se da ostaje

Football Soccer - Shakhtar Donetsk v Sporting Braga - UEFA Europa League Quarter Final Second Leg - Arena Lviv, Lviv, Ukraine - 14/04/16. Shakhtar Donetsk's Darijo Srna celebrates his goal against Sporting Braga. REUTERS/Gleb Garanich  Picture Supplied by
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
08.12.2016.
u 09:04

Barcelona želi Srnu, ali ja ne donosim odluke. Znamo koliko je važan za našu momčad i klub, toliko je godina ovdje. Iskreno se nadam da neće otići – rekao je Šahtarov trener

Šahtar je među prvima osigurao proljeće u Europskoj ligi. Pobijedili su svih pet utakmica, a u posljednjem kolu gostuju u Bragi. Portugalska momčad juri pobjedu kojom bi osigurala drugi krug natjecanja, za vrat im puše Gent.

Trener ukrajinske momčad Paul Fonseca vraća se kući. Prošle je sezone sjedio na Braginoj klupi. Uoči susreta osvrnuo se na mogućem transferu kapetana Darija Srne u Barcelonu.

– Barcelona želi Srnu, ali ja ne donosim odluke. Znamo koliko je važan za našu momčad i klub, toliko je godina ovdje. Iskreno se nadam da neće otići – rekao je Šahtarov trener.

Darijo Srna ugovor s ukrajinskom momčadi ima do kraja sezone, a u siječnju može pregovarati s novim klubom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije