Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz Šahtara?

Španjolci tvrde: Darijo Srna blizu je transfera u Barcelonu

Darijo Srna
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
30.11.2016.
u 10:38

Katalonska momčad već neko vrijeme traži desnog beka, a kako Barcelona u ovom trenutku nije spremna mnogo potrošiti, izbor je pao na Srnu

Španjolci tvrde kako je Darijo Srna vrlo blizu Barcelone, a najzaslužniji je tehnički direktor kluba Robert Fernández. Naime,  španjolski AS ponovno je pokrenuo priču o bivšem hrvatskom kapetanu.

Katalonska momčad već neko vrijeme traži desnog beka, a kako Barcelona u ovom trenutku nije spremna mnogo potrošiti, izbor je pao na Srnu.

U Barci smatraju da će Šahtarov kapetan donijeti potrebno iskustvo na poziciji desnog beka. Veliki plus je i što ga do kraja ove, ali i u sljedećoj sezoni mogu dovesti besplatno. Navodno bi čitav transfer trebao biti zaključen u sljedećih nekoliko tjedana.

>>Darijo Srna u momčadi kola Europske lige

Komentara 6

DU
Deleted user
11:29 30.11.2016.

Barcelonin glavni cilj u prijelaznom roku - Darijo Srna! srijeda, 3.6.2009.

BE
bego1
11:18 30.11.2016.

Mislim da Barceloni igrač od 34 godine ne treba al dobro bravo za Darija ako je istina

RA
radekbrod
14:20 30.11.2016.

srna barcelonina največa želja zadnjih 10 godina hahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije