Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO OTKAZ

Safet Sušić više nije izbornik Bosne i Hercegovine!

Safet Sušić
Foto: Reuters/Pixsell
17.11.2014.
u 19:26

Izvršni odbor nogometnog saveza Bosne i Hercegovine sastao se danas u Sarajevu i razriješio Sušića dužnosti

Safet Sušić više nije izbornik Bosne i Hercegovine. Izvršni odbor tamošnjeg nogometnog saveza sastao se danas u Sarajevu i razriješio Sušića dužnosti, prenose BiH mediji.

Bosna i Hercegovina očajno je otvorila kvalifikacije za Europsko prvenstvo, a Sušićeva sudbina zapečaćena je nakon sinoćnjeg poraza od Izraela 3:0. Nakon toga je dobio dvije mogućnosti – da se dobrovoljne povuče ili da dobije otkaz.

– Neću podnijeti ostavku. Smatram da još postoje šanse da odemo na Europsko prvenstvo i sve dok je tako, neću podnijeti ostavku – rekao je Sušić ranije.

Sušić je na reprezentaciju Bosne i Hercegovine preuzeo 2009. godine od Ćire Blaževića i izborio plasman na Svjetsko prvenstvu u Brazilu ove godine.

Još uvijek nije poznato tko će naslijediti Sušića, no mediji iz BiH pisali su da su među kandidatima Robert Prosinečki i Vahid Halilhodžić.

>> Prosinečki i Vaha kandidati za izbornika BiH

Komentara 2

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
20:47 17.11.2014.

Da su bosanci ostavili Ciru danas su se mogli hvaliti trofejem iz Brazila, ali oni hoce svog papka - pa eto im ga sad.

LA
LacoLaco
03:02 18.11.2014.

Safet, izuzetno intelegentna faca, s toliko svojedobno "dobrih" savjeta za hrvatski nogomet. Nista drugo nego UMISLJENA VELICINA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije