Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI IZBORNIK
Povratak na članak

Sada je jasno, ovo je neugodna istina za Slavena Bilića

– Rekli su mi da moramo štedjeti i pomladiti momčad, to su bili prioriteti kad sam došao. Uprava nije očekivala ulazak u Premiership odmah prve sezone, rekli su da bi bili zadovoljni i mjestom na sredini tablice Championshipa – rekao je Bilić prije početka ove sezone.

Komentari 5

Avatar dzambo
dzambo
17:24 14.09.2020.

Gledao sam tekmu od pocetka pa do kraja i Bliic je dobro postavio igru kad se uzme u obzir sa kakvim igracima raspolaze i skoro sat vremena drzali su se a ja za nijednog prije nikad nisam ni cuo a u ekipi nema niti jedne cak ni polu srednje zvijezde...decki su se borili al bez vece kvalitete nisu mogli ni bolje proc i prema sansama Leistera dobro su i prosli a i Leister je bija uspavan do pocetka II Pol. kad su krenuli zesce, u I Pol. 30 i 31 min. velike sanse Leistera obje golman je odbranio dok je WBA ima jednu sansu koju je Smejhel nogom odbranio...i prv gol tipicni Engleski zavrnuta lopta na 7-8 metara od gola i skok i udarac glavom bilo je neodbranjivo, a oba penala su glupo napravljeni cak i zadnji nije bija potreban jer je igrac isao unazad od vrata WBA al et drzali su samo 0:1 sve do 6 min. prije kraja tekme.sad slijedi Everton u gostima pa Celzi doma...a u Oktobru slijede 4 tekme za WBA gdje ce se vidjeti koliko stvarno mogu jer igraju zaredom protiv..Sauthamptona, Burnley,Brighton i Fulham...i ako na tim tekmama odlicno prodju imaju sanse da ostanu u Premier ligi...a ako ne onda tesko ce biti van opasne zone, jer poslije tih tekmi ide Tottenham, M.United a do kraja godine cekaju ih jos Liverpool,M.City.Newcastle..3 zadnja ispadaju a WBA ce biti u grupi sa Brghton,Sheffield,Fulham,Southampton i mozda jos Burnley i W.H.U. i to je 6-7 klubova po mom racunjanju koji bi mogli ispasti, WBA se mora jos pojacat i to ne malo nego puno ako misle ostat u ligi.

VL
JA
jadnatikoza
15:27 14.09.2020.

Naprijed Biliću, dobar si samo kad napadaš pa tako i napravi

VL
Avatar patkovic
patkovic
15:43 14.09.2020.

ode sva lova na tupe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.