Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ušao je u povijest kluba

Sada je i službeno: Asensio objavio da odlazi iz Reala, nagađa se da ga želi europski velikan

Marco Asensio
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
Autori: Vecernji.hr, hina
03.06.2023.
u 15:14

S 27 godina Asensio, koji je najavio svoj odlazak uoči posljednjeg dana La Lige protiv Athletic Bilbaa, odlazi s impresivnim rekordom od 17 naslova, uključujući tri Lige prvaka i tri prvenstva, te ukupno 285 utakmica i 61 postignuti gol.

Španjolski internacionalni napadač Marco Asensio, na isteku ugovora, najavio je u subotu da će napustiti Real Madrid na kraju sezone, te bi karijeru mogao nastaviti u Paris SG-u prema španjolskom tisku.

"Došlo je vrijeme da donesem tešku odluku. Odlučio sam krenuti u novom smjeru u svojoj karijeri kako bih postigao nove ciljeve", poručio je Asensio na društvenim mrežama.

Igrač još nije objavio svoju buduću destinaciju, no to bi mogao biti PSG, piše španjolski tisak.

VEZANI ČLANCI:

Španjolski krilni napadač, koji ovog mjeseca završava ugovor s Real Madridom, prisjetio se da je igranje za Real Madrid za njega bio san iz djetinjstva i uživao je u tome što je imao "privilegiju ispunjavanja tog sna svih ovih godina".

"Real Madrid želi izraziti svoju zahvalnost i privrženost Marcu Asensiju, igraču koji je branio naš grb i naš dres sedam sezona", objavio je klub sa svoje strane, dodajući da je Asensio "ušao u povijest našeg kluba time što je biti dio tima koji je sudjelovao u jednom od naših najslavnijih razdoblja."

S 27 godina Asensio, koji je najavio svoj odlazak uoči posljednjeg dana La Lige protiv Athletic Bilbaa, odlazi s impresivnim rekordom od 17 naslova, uključujući tri Lige prvaka i tri prvenstva, te ukupno 285 utakmica i 61 postignuti gol.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije