Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKUDA BEZ NJIH

Sad znamo i tko nam stoji na putu do finala!

Hrvatska - Njemačka
REUTERS/Pixsell
15.12.2020.
u 21:55

Tko će uz Francusku ići dalje i tko će biti suparnik naših rukometašica, doznali smo nakon dvoboja Danska - Rusija u kojemu su Dankinje svladale Ruskinje

Hrvatske rukometašice u polufinalu Europskog prvenstva u Danskoj igrat će protiv aktualnih europskih prvakinja Francuskinja. Francuskinje su u posljednjem kolu skupine I pobijedile Švedsku sa 31-25 i tako osigurale polufinale.

Tko će uz Francusku ići dalje i tko će biti suparnik naših rukometašica, doznali smo nakon dvoboja Danska - Rusija u kojemu su Dankinje svladale Ruskinje 30-23 (13-9).

Time su sebi osigurale prolaz, a Francuska je osvojila skupinu i kao protivnice dobila Hrvatice.

Podsjetimo, Hrvatice su u posljednjoj utakmici drugog dijela Europskog prvenstva u Danskoj preko neugodnih Njemica ispisale povijest i došle do polufinala Europskog prvenstva.

U susretu posljednjeg kola drugog kruga pobijedile Njemačku sa 23-20 (12-12). 

Oba polufinala na rasporedu su 18. prosinca u Herningu gdje će se igrati za 3. mjesto i finale.

Komentara 46

PA
Paket
22:10 15.12.2020.

Ajmo cure, osvetite muške

TR
Travno221
23:47 15.12.2020.

I tko onda igra u polufinalu? Može li to malo jasnije, u ovom je tekstu sve zbrkano...

DH
dalibor.hren
22:08 15.12.2020.

Norveška : Danska - teško sucima!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije