Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI TALENT

Sačuvali dragulja: Dinamo potpisao s Halilovićem (16)

Alen Halilović
GNK Dinamo
27.06.2012.
u 14:07

– Alen je igrač za kojeg se već godinama zanimaju najveći europski klubovi tako da uopće nema potrebe isticati koliko smo zadovoljni što je odabrao ostati ovdje – rekao je Zoran Mamić

Svečano je danas bilo u Plavom salonu gdje je GNK Dinamo potpisao ugovor s najtalentiranijim igračem svijeta u svojem godištu, 16-godišnjim Alenom Halilovićem!

– Ne mogu uopće opisati kako se sada osjećam i koliko sam sretan – rekao je 16-godišnji igrač plavih koji je u klub došao u pratnji roditelja pa nastavio:

– Ovo je trenutak o kojem sam maštao od trenutka kada sam počeo igrati nogomet i razlog zbog kojeg sam uopće i počeo: kao i moj tata, želio sam igrati za Dinamo – kazao je u jednom dahu oduševljeni mladić.

Sportski direktor modrih Zoran Mamić bio je jako zadovoljan nakon potpisa ugovora s talentiranim igračem:

– Alen je igrač za kojeg se već godinama zanimaju najveći europski klubovi tako da uopće nema potrebe isticati koliko smo zadovoljni što je odabrao ostati ovdje, što je, smatramo, najbolje za razvoj njegove karijere za koju svi vjerujemo kako će biti u skladu s njegovim talentom – veličanstvena.

Svakako vrijedi istaknuti kako je Halilović još jedan u nizu talenata koji su do profesionalnog ugovora dogurali iz nogometne škole. Naime, Alen je u Dinamu već niz godina, u Maksimiru je napravio svoje prve nogometne korake te smo sigurni da će raditi samo sve veće i veće.

Mladi Alen neće se, naravno, odmah priključiti prvoj momčadi nego će nastaviti raditi i trenirati kako bi što prije došao do potrebne fizičke razine koju zahtjeva seniorski nogomet.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:52 27.06.2012.

Bravo Alene! Samo nastavi trenirati i uživati, razvij svoj talent i veliki klubovi ti neće pobjeći. A za par godina ti i Mateo Kovačić nosit ćete Vatrene do vrha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije