Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AEK presudio

S Olympiakosom izbacio Rijeku, a sada je dobio otkaz

Besnik Hasi
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.09.2017.
u 21:30

Hasi je dobio otkaz svega tri mjeseca nakon što je preuzeo klub iz Pireja i to upravo od Lemonisa koji je prošle sezone osvojio naslov

Vodstvo grčkog nogometnog prvaka Olympiakosa uručilo je otkaz Besniku Hasiju (45), a za novog trenera izabran je Takis Lemonis (57).

Hasi je dobio otkaz svega tri mjeseca nakon što je preuzeo klub iz Pireja i to upravo od Lemonisa koji je prošle sezone osvojio naslov.

Albanskom stručnjaku je presudio nedjeljni poraz u derbiju od AEK-a (2:3) nakon kojeg je prvak pao na četvrto mjesto. AEK u igra zajednos s Rijekom u skupini Europske lige.

Olympiakos, koji je izbacio Rijeku u kvalifikacijama za Ligu prvaka, trenutačno ima osam bodova, pet manje od vodećeg AEK-a. 

Lemonisu će ovo biti četvrti mandat na klupi Olympiakosa, a do sada je osvojio peti naslova prvaka (2001, 2002, 2007, 2008, 2017). 

Komentara 1

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
23:13 25.09.2017.

Takva je trenerska sudbina osim ako si pravi hrvat Kruno Jurčić i ljubimac duše, srca i gazde modre svetinje gospodina Zdravka Mamića koji hara balkanskim balun i pored klubskog postavlja i selektora u repki poznatiji kao legiji stranaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije