Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dio plavih imao punu minutažu
Povratak na članak

S kim će Kopić na Dragovoljac? Igrači su istrošeni, a u nastavku stižu derbiji

Igrajući za reprezentaciju, Ristovski se iscrpio, a Moharramija je zaustavio grč pa je desni bek Dinama upitan. Na Kopiću je sad procjena s kime krenuti na samo naoko lakšu utakmicu s Hrvatskim dragovoljcem u nedjelju od 17 sati, a koga će sačuvati jer tjedan dana kasnije plavi na Rujevici igraju derbi s Rijekom

Komentari 3

ON
ON
12:40 01.04.2022.

Ovo je vjerovatno aprilska sala od autora ovog clanka?A ako nije onda je naklapanje.Dinamo ima 26 profesionalaca, kao sta je gore naveo jedan kolega u komentaru,kojima je to posao.Ovakvi clanci samo stete nasem Dinamu i opcenitu nogometu u HR.

VL
ZG
Zeljko Grabar
11:45 01.04.2022.

Ovaj clank vise izgleda pokusaj sportskog novinara kako da nagovori Kopica da postavi najlosiju momcad protiv Dragovoljca nebili mozda prosuli kakav bod za Hajduk. O kakvim to premorenim igracima pricamo medju profesionalcima koji nista drugo ne rade. Pogledajte broj utakmice i fizicki intezitet engleski, njemacke, francuske , talijanske pa ako hocete i spanjolske lige, broj utakmice koji igraci odigraju pa nema takvih studija kakve nam dnevno prezentiraju novinari navijaci svega sto nema veze sa nogometom a ide k jednom jedinom cilju unistiti nogomet u Zagrebu kako je unistena i kosarka i rukomet i svi momcadski sportovi.

VL
SA
SI aka SI
10:45 01.04.2022.

desno Špikić ili Menalo, veza je nažalost već navikla da je Ademi ozlijeđen (sad nije, pa sigurno može bar poluvrijeme), može i Baturina uskočiti, u obrani se vraća i Perić

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.