Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SITUACIJA IZ ZAGREBA

S hrvatskih travnjaka: Djevojka utrčala na teren pomoći dečku bez svijesti, Bebek ju tješio

Zagreb: Zabrinuta djevojka ozlijeđenog igrača Rudeša utrčala na teren
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
13.05.2022.
u 20:10

Nogometaš Rudeša Dominik Pavlek je tijekom jednog duela u sudaru s igračem Jaruna ostao bez svijesti te mu je pružena liječnička pomoć

Osim kiksa protiv Jaruna, nogometašima, točnije jednom nogometašu Rudeša dogodila se još jedna neugodna situacija. Dominik Pavlek je tijekom jednog duela u sudaru s igračem Jaruna ostao bez svijesti te mu je pružena liječnička pomoć.

13.05.2022., Zagreb - Druga HNL, NK Jarun - NK Rudes. Dominik Pavlovic u sudaru s igracem Jaruna ostao bez svijesti, te mu je djevojka utrcala u teren koju je na kraju tjesio sudac Ivan Bebek Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Tijekom te situacije njegova plavokosa djevojka je utrčala na teren, a nju je na terenu tješio arbitar utakmice Ivan Bebek. Nakon što se Pavleku pružila pomoć, djevojka je ostala uz nogometaša. S nogometašem je sada sve u redu.

Podsjetimo, nogometaši Rudeša ispustili su nove iznimno važne bodove u utrci za prvim mjestom na ljestvici Druge HNL koje direktno vodi prema Prvoj HNL.

13.05.2022., Zagreb - Druga HNL, NK Jarun - NK Rudes. Dominik Pavlovic u sudaru s igracem Jaruna ostao bez svijesti, te mu je djevojka utrcala u teren koju je na kraju tjesio sudac Ivan Bebek Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

U prvom susretu 28. kola Druge HNL Rudeš je odigrao 1:1 protiv Jaruna, u ogledu koji se igrao na stadionu Kustošije. Ova nova izgubljena dva boda mogla bi se pokazati ključnima za Rudeš koji je prije ovog kola zaostajao dva boda za Varaždinom, koji je vodeći na ljestvici.

13.05.2022., Zagreb - Druga HNL, NK Jarun - NK Rudes. Dominik Pavlovic u sudaru s igracem Jaruna ostao bez svijesti, te mu je djevojka utrcala u teren koju je na kraju tjesio sudac Ivan Bebek. Cura nakon utakmice dosla do decka Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Rudeš je bolje otvorio utakmicu protiv Jaruna te je poveo već u 17. minuti kada je Bašić lijepo pucao, a lopta se od vratnice odbila u mrežu Jaruna. No, nakon toga se Rudeš sve više povlačio i čuvao minimalnu prednost, a bio je kažnjen u 54. minuti kad je za 1:1 zabio Groznica.


 
Ključne riječi

Komentara 2

SV
Sveznadar
22:19 13.05.2022.

Baš lipo. Neka in je srića.

IS
istokdole
21:48 13.05.2022.

Ljubaf!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije