Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP TURNIR

Ruud u finalu u Ženeve. Tamo ga čeka Čeh koji je šokirao svijet pobjedom nad Đokovićem

Italian Open
Foto: CLAUDIA GRECO/REUTERS
1/3
25.05.2024.
u 16:00

"Trenutno nemam nikakvu reakciju, samo sam se borio za svaku loptu. Kada igraš protiv Novaka samo se nadaš. Samo pokušavaš igrati najbolje što možeš i vidjeti kako to izgleda", kazao je Machac nakon pobjede nad Đokovićem. U finalu će vidjeti može li ponoviti čudo i pobjediti još jednog od najboljih deset na svijetu

Norvežanin Casper Ruud, sedmi tenisač svijeta, plasirao se u subotu u finale teniskog ATP turnira u Ženevi gdje ga čeka Čeh Tomas Machac. Ruud je za plasman u finale, gdje će pokušati osvojiti treći naslov nakon 2021. i 2022., pobijedio Talijana Flavija Cobollija (ATP-56.) s 1-6, 6-1, 7-6 (7/4).

Ovo polufinale nije se moglo odigrati kako je planirano u petak navečer zbog kiše. U svom trećem ovogodišnjem finalu na zemlji, nakon Monte-Carla i  Barcelone, Ruud će igrati s jednom od zvijezda u usponu, Machacom koji se u petak petak poslijepodne kvalificirao za prvo finale u karijeri pobijedivši prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića.

Machač je prvog tenisača svijeta pobijedio sa 6-4, 0-6, 6-1. "Trenutno nemam nikakvu reakciju, samo sam se borio za svaku loptu. Kada igraš protiv Novaka samo se nadaš. Samo pokušavaš igrati najbolje što možeš i vidjeti kako to izgleda," kazao je nakon tek druge pobjede u karijeri protiv nekog od Top10 igrača.

VIDEO Goran Ivanišević nasmijao zagrebačku publiku: Teniski meč igrao tavom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije