Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆINSKI UDIO

Ruski milijarder Kharitonin novi vlasnik Nurburgringa

Nurburgring
Press Association/Pixsell
26.04.2016.
u 13:54

Posao je vrijedan oko 37 milijuna eura, a ukupni udio ga je dosad koštao 77 milijuna eura.

Ruski milijarder Viktor Kharitonin je postao novi vlasnik Nurburgringa. 43-godišnji biznismen, suosnivač farmaceutske kompaije Pharmstandard, već je imao većinski udio u kompaniji koja posjeduje i upravlja legendarnom njemačkom stazom. Svoj udio je sada povećao na 99 posto.

Posao je vrijedan oko 37 milijuna eura, a ukupni udio ga je dosad koštao 77 milijuna eura.

Nurburgring je u posljednje vrijeme imao velikih financijskih problema, zbog kojih je prošle godine ispao iz F1 kalendara kao domaćin VN Njemačke. Bernie Ecclestone je priznao da je u jednom trenutku bio zainteresiran za kupnju staze, ali vlasnici su ipak prihvatili višu ponudu. Bez obzira na sve, Britanac je rekao da je povratak VN Njemačke na Nurburgring malo vjerojatan za 2017.

>> Više o F1 čitajte na GP1.hr

>> Hamilton: Promoviram formulu 1 više nego ijedan drugi vozač

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije