Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSIJA I IRAN

Ruska nogometna reprezentacija igra prijateljsku utakmicu protiv Irana

UEFA Euro 2020 Group Stage: Finland vs Russia
STANISLAV KRASILNIKOV/NEWSCOM
26.03.2023.
u 16:00

TASS je izvijestio da RFU očekuje da će oko 20.000 navijača prisustvovati nedjeljnoj utakmici u Gazprom Areni, koja je trebala biti domaćin prošlogodišnjeg finala Lige prvaka prije nego što je Rusiji oduzeta ta čast

Ruska nogometna reprezentacija u nedjelju će u Sankt Peterburgu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Iraka što joj je prva utakmica na domaćem terenu od studenog 2021. godine nakon čega je isključena iz međunarodnih natjecanja zbog invazije na Ukrajinu.

I Uefa i Fifa odlučili su u veljači 2022. da će sve ruske momčadi - nacionalne ili klupske - biti suspendirane iz sudjelovanja u njihovim natjecanjima zbog invazije na Ukrajinu.

TASS je izvijestio da RFU očekuje da će oko 20.000 navijača prisustvovati nedjeljnoj utakmici u Gazprom Areni, koja je trebala biti domaćin prošlogodišnjeg finala Lige prvaka prije nego što je Rusiji oduzeta ta čast.

Ruski nogometaši su odigrali četiri prijateljske utakmice od početka invazije, sve daleko od kuće. Rusija je slavila 2-1 u gostima u Kirgistanu prošlog rujna, prije remija protiv Tadžikistana, Uzbekistana i Irana. Ruska ženska nogometna reprezentacija nije igrala kod kuće od veljače 2022.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije