Naslovnica Sport Ostali sportovi

Rusi žestoko uzvratili: To je nepravedno i nemoralno!

Kremlj je u ponedjeljak objavio da Rusija neće bojkotirati Igre u Pjongčangu, no po vijesti o zabrani nastupa rusko javno mnijenje je gotovo jedinstveno da bi Rusija trebala bojkotirati Igre
05. prosinca 2017. u 23:29 8 komentara 576 prikaza
Rusija Olimpijske igre
Foto: Reuters
Pogledajte galeriju 1/8

Odluka MOO-a o izbacivanju Rusije sa ZOI 2018 je "potpuno nemoralna", kazao je predsjednik Ruskog olimpijskog odbora Aleksandar Žukov, koji je i sam suspendiran. 

Olimpijska baklja - Kim Yu-Na U Pyeongchangu Rusija izbačena sa Zimskih olimpijskih igara!

Međunarodni olimpijski odbor (MOO) odlučio je u utorak da Rusija neće sudjelovati na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu zbog brojnih dokaza o dopingiranju ruskih sportaša, no neki ruski sportaši će ipak moći nastupiti u Južnoj Koreji pod olimpijskom zastavom.

Rusija Olimpijske igre
1 / 9
Rusija Olimpijske igre

- Kazniti nedužne je nepravedno i nemoralno - kazao je Žukov, koji je dodao kako će Ruski olimpijski odbor odlučiti 12. prosinca hoće li itko od ruskih sportaša nastupiti na ZOI u Južnoj Koreji. Žukov je najavio i žalbu Sudu sportske arbitraže. 

Kremlj je u ponedjeljak objavio da Rusija neće bojkotirati Igre u Pjongčangu, no po vijesti o zabrani nastupa rusko javno mnijenje je gotovo jedinstveno da bi Rusija trebala bojkotirati Igre i ne dopustiti da njezini sportaši nastupaju pod neutralnom zastavom.

Rusija je kažnjena i s 15 milijuna dolara, koliko je koštalo naknadno testiranje uzoraka ruskih sportaša. 

Ruska državna televizija je već objavila da neće prenositi događanja s ZOI 2018.

Navijači Idemo u Rusiju Od utorka kreće prodaja ulaznica za hrvatske navijače za SP 2018. ZA TRI UTAKMICE Želite gledati Hrvatsku u Rusiji? Evo koliko vam novca treba Rusija stadion ORGANIZACIJA SP-A Rusi su na stadione potrošili nevjerojatnu svotu!
Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas

  • agramer444:

    hahahaha oni bu bojkotirali?

  • kit1772:

    u Rusiji to RADE OD KADA SU OLIMPIJSKE IGRE!. sjetimo se samo istocne njemacke. bezobrazno je da to jos rade. samo ovako se i moglo postupiti. nazalost.

  • viluk007:

    kada hibridni zapadnjaci sa imenima poput žak klajn ili bankiomon ili ašdaun, kofi anan odeđuju kazne onda kazna može biti jedino nepravedna, podsjeća na nedavnu presudu u kojoj osude jednog za djela drugog. Kako mogu zabraniti skijašima natjecanje zato što ... prikaži još! su dizači dopingirani. Rusija je apsolutno nepravedno osuđena.