Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olimpijski krugovi

Rusi se na zatvaranju Igara našalili na svoj račun

soči
Foto: NBC Olympics
1/4
23.02.2014.
u 23:15

Na otvaranju Igara umjetne pahulje trebale su se rastvoriti i stvoriti pet olimpijskih krugova. No, otvorile su se samo četiri, dok je peta zakazala.

Organizatori Zimskih olimpijskih igara u Sočiju pokazali su da imaju dobar smisao za humor. Naime, tijekom svečanosti zatvaranja Igara našalili su se na svoj račun podsjetivši na pogrešku s otvaranja.

Šala je izvedena tijekom raskošne točke s baletom, cirkuskim sekvencama i klasičnom glazbom prije nego što je olimpijski plamen ugašen. Plesači su prilikom formiranja petog kruga nakratko zastali, pa ga ovog puta ipak i formirali.

Podsjetimo, na otvaranju Igara umjetne pahulje trebale su se rastvoriti i stvoriti pet olimpijskih krugova. No, otvorile su se samo četiri, dok je peta zakazala, i to baš ona koja predstavlja američki kontinent.

>>Zbog ovoga su se Rusi osramotili na otvaranju Igara

>>FOTO Pehist ili? Američki olimpijac opet zaglavio u Sočiju!

Foto: NBC Olympics

Komentara 1

HA
Hadrian86
07:38 24.02.2014.

I cirkus je gotov, milioni potroseni,a narod neka gladuje i dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije