Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POHVALIO' SE

FOTO Pehist ili? Američki olimpijac opet zaglavio u Sočiju!

Johnny Quinn
Foto: Twitter
10.02.2014.
u 17:42

– Nitko mi neće vjerovati, ali zaglavili smo u dizalu. Pitajte Davida Crippsa i Nicka Cunninghama gdje su – napisao je Quinn na Twitteru.

Johnny Quinn, član američke bob reprezentacije, u Sočiju se opet našao u problemima koji nemaju nikakve veze sa sportom. Naime, nakon što je u nedjelju ostao zaglavljen u kupaonici, ovog je puta imao incident s liftom, a sve je, kao i prvi put, zabilježio na Twitteru.

– Nitko mi neće vjerovati, ali zaglavili smo u dizalu. Pitajte Davida Crippsa i Nicka Cunninghama gdje su – napisao je Quinn na društvenoj mreži.

– Sreća da je Johnny s nama – napisao je Cunningham na Twitteru.

Na njihovu sreću, nakon nekog vremena stigli su tehničari, otklonili kvar, pa ovog puta Amerikanci nisu morali ništa razbijati da bi izišli.

Postavlja se pitanje je li Quinn uistinu toliki pehist ili je samo dečko željan pažnje.

>> FOTO Američki olimpijac ovako je odlučio izaći iz WC-a u Sočiju!

Komentara 2

MA
maxxxx
17:54 10.02.2014.

ovakvih mulaca željnih slave će biti dok god je novina koji takve gluposti prenose

Avatar Joja
Joja
18:04 10.02.2014.

bit ce toga jos, pa ce Putin drugi put razmislit koji ce olimpijski krug zatait

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije