Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNI ZA POLJUD

Rusi ostali bez dvojice igrača uoči Hrvatske, ali ne strahuju: ‘Sad imamo borbeni sastav’

09.11.2021.
u 11:45

U zadnja dva kola Ruse očekuju domaći ogled protiv Cipra u St. Peterburgu te gostovanje u Splitu protiv Hrvatske 14. studenog.

Izbornik ruske nogometne reprezentacije Valerij Karpin je objavio konačni popis igrača na koje računa u posljednje dvije utakmice u kvalifikacijama za SP, protiv Cipra i Hrvatske.

S popisa su otpali branič Rubina Samošnikov i Dinamov veznjak Zaharjan, i to iz zdravstvenih razloga. Umjesto njih, ruski strateg je pozvao braniča Zenita Krugovoja.

– Ozljede su ozljede, od njih se ne može pobjeći. Nadam se da će se igrači što prije oporaviti. Ne bih rekao da su se bez njih smanjile šanse ruske reprezentacije za pobjedu u utakmicama s Hrvatskom i Ciprom. Sada imamo borbeni sastav, siguran sam da će im izbornik pronaći zamjenu – rekao je bivši ruski reprezentativac Dmitrij Kombarov.

Rusiju u zadnja dva kola očekuju domaći ogled protiv Cipra u St. Peterburgu te gostovanje u Splitu protiv Hrvatske 14. studenog.

RUSKI SASTAV

VRATARI: Guilherme (Lokomotiv), Safonov (Krasnodar), Kaikin (Bodo/Glimt), Lantratov (Himki);

BRANIČI: Divejev (CSKA Moskva), Džikija (Spartak Moskva), Osipenko (Rostov), Karavajev (Zenit), Sutormin (Zenit), Čistjakov (Zenit), Krugovoj (Zenit), Terehov (Soči), Kudrjašov (Antalyaspor);

VEZNI: Barinov (Lokomotiv), Žemaletdinov (Lokomotiv), Ahmetov (CSKA Moskva), Golovin (Monaco), Erohin (Zenit), Andrej Mostovoj (Zenit), Mirančuk (Atalanta), Fomin (Dinamo Moskva), Ionov (Krasnodar), Zobnin (Spartak), Bakajev (Spartak), Glebov (Rostov);

NAPADAČI: Smolov (Lokomotiv), Zabolotni (CSKA), Sergejev (Krila Sovjeta Samara).

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije