Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozračje u ledenoj

Rusi oduševljeni: Zagrepčani, svaka čast, fantastični ste

'06.09.2013., Dom sportova, Zagreb - 1. kolo kontinentalne hokejaske lige, KHL Medvescak - CSKA Moskva. Navijaci. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
07.09.2013.
u 13:15

- Sjećam se kad smo osamdesetih nas desetorica sjedili tu na tribini u Ledenoj, a hokejaši su nas gađali pakom s leda

Dosta priče, dečki, idemo igrati - bila je dobrodošlica šefa KHL-a Aleksandra Medvedjeva. Bolje bi bilo da je rekao \"dečki, počnite trpati, doveo sam vam svoje Ruse.\" Bio je spektakl. Damir Gojanović se bojao da je Jonathan Cheechoo stigao s \"drvenom nogom\", ali zvijezda NHL-a igra kao leptirić. Kad je zabio prvi gol za pamćenje u KHL-u, pojurili su svi na štand po dres s brojem 18, ni 350 kuna im nije bilo puno. Tko je htio set svih strijelaca, ostavio bi skoro cijelu plaću...

- Sjećam se kad smo osamdesetih nas desetorica sjedili tu na tribini u Ledenoj, a hokejaši su nas gađali pakom s leda kad bismo im se rugali. Danas na tribini tutnji... - priča Silvestar (56), navijač iz stare garde. Sreli smo i vozača Roberta Langa (64), nekad trostrukog prvaka Jugoslavije, koji je pobjeđivao u BMW-u i u Monzi, pripadnika zlatne zagrebačke automobilističke generacije.

- Na tekme idem s vespom, ha-ha. Dosta je bilo auta. Bio sam i ja 80-tih u Ledenoj, ali sad je veća zeka. Igrali su tad Rataj i Zajec, ali bila je to više muška spika, nije bilo cura na tribinama kao danas. Ovo je čudo što sam vidio, svaka čast malom Gojanoviću, lijepo je u Zagrebu gledati ovakav vrhunski hokej - pričao je Lang.

U Ledenoj su sjedile samo supruge i cure bivših NHL zvijezda, ali samo zato da bi čuvale djecu. Bilo je i nevjernih Toma...

- Čudi me da smo ove frajere baš tako nadmoćno dobili, možda su nam za prvi put malo i progledali kroz prste - govorio je dvojac s medvjeđim kapama.

Pljeskao je i trener najtrofejnijeg svjetskog kluba John Torchetti:

- Bit ćete jako dobri u KHL-u. Zagrepčani, svaka vam čast! A golman Dekanich vam je fantastičan - kazao je Torchetti.

>>Pogledajte fantastičene prizore iz Ledene: Medveščak vs CSKA

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije