Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI DINAMA

Rusi na utakmici Medveščaka skandirali 'Kosovo je Srbija'

'06.08.2013., Slovenija - Maribor, Ledena dvorana Tabor. Pripremna utakmica hokeja na ledu, KHL za sezonu 2012/13. Medvescak - Torpedo. Trener Mark French. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
22.10.2013.
u 10:30

– Čemu takve političke gluposti? Uostalom, momčad Medveščaka takvim povicima sigurno neće iživcirati jer u njoj igraju dva i pol Hrvata – piše novinar Dmitrij Nesterov.

Brojni ruski mediji s oduševljenjem pišu o Medveščaku, a Sovjetski sport tvrdi da su medvjedi odigrali najbolje od svih gostujućih momčadi koje su ove sezone dolazile prvaku Dinamu u Lužnjiki.

\"Medveščak je ove sezone već dokazao da neće biti prolaznik, već da može igrati važnu ulogu\", piše Sovjetski sport.

Njihova novinara Dmitrija Nesterova oduševio je i Damir Gojanović.

Inovativni za KHL

– Tko bi za čovjeka koji je nakon utakmice stajao pored svlačionice, a na sebi imao traperice, običnu majicu i jaknu te žute tenisice, mogao zamisliti da je predsjednik KHL kluba? Damir Gojanović potpuno je atipičan predsjednik nekog KHL kluba. Ostali šefovi klubova uvijek nose odijela i rijetko se spuštaju u svlačionicu i razgovaraju s igračima, no Gojanović je sastavni dio momčadi – nastavlja novinar Sovjetskog sporta.

Rusi su ishvalili i to što medvjedi na dresovima nose veliku ružičastu vrpcu kojoj daju podršku ženama oboljelima od raka dojke. Naravno, nešto slično u KHL-u dosad nitko nije učinio. Ruski mediji dosta su prostora posvetili i \"incidentu\" koji su priredili navijači Dinama na utakmici protiv Medveščaka. Naime, na tribinama su izvjesili srpsku zastavu s velikim pravoslavnim križem te zastavu na kojoj je bio logo OFK Beograda, logo Dinamo Moskve te veliki natpis \"pravoslavna braća\".

Pjevali \"Kosovo je Srbija\"

Usto su u dva navrata u dvorani najekstremniji navijači skandirali \"Kosovo je Srbija\".

– Čemu takve političke gluposti? Uostalom, momčad Medveščaka takvim povicima sigurno neće iživcirati jer u njoj igraju dva i pol Hrvata – piše novinar Dmitrij Nesterov.

A hokejaš Medveščaka Matt Murley komentirao je brutalan starta igrača AK Barsa Grigorija Panina.

– Nisam vidio službenu ispriku, no Panin je odmah nakon utakmice došao u svlačionicu Medveščaka i ispričao mi se. Vjerujem da nije bilo zlobe u tom startu, da nije namjerno to napravio – rekao je Murley i dodao: – Uopće ne razmišljam o osveti kada Panin stigne u Ledenu. Na toj ću utakmici razmišljati jedino kako zabiti gol.

>> Medveščak u Podolsku upisao četvrti poraz zaredom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije