Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAMTE UZVIK

Rusi još nisu oprostili vatrenom: 'Htio sam ga zakucati u pod!'

Hrvatska Rusija
Foto: Reuters/Pixsell
1/10
23.07.2018.
u 21:40

- Oko Hrvatske imam podijeljene emocije. S jedne strane su me oduševili igrom, a s druge sam još bijesan zbog noga što su napravili Vida i Vukojević. Potpuno smo poludjeli! Prvo što sam htio napraviti jest da istrčim iz autobusa i zakucam Vidu u pod - rekao je Dzjuba

Ruse još boli ispadanje od Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, ali pamte i ono što se dogodilo nakon utakmice - kako Domagoj Vida i Ognjen Vukojević podržavaju Ukrajinu uz uzvik "slava Ukrajini".

O tome je progovorio ruski napadač Artem Dzjuba.

- Oko Hrvatske imam podijeljene emocije. S jedne strane su me oduševili igrom, a s druge sam još bijesan zbog noga što su napravili Vida i Vukojević. Potpuno smo poludjeli! Prvo što sam htio napraviti jest da istrčim iz autobusa i zakucam Vidu u pod - rekao je Dzjuba pa dodao:

>> Pogledajte razgovor s izbornikom Zlatkom Dalićem

- Kasnije se sve malo smirilo. Vidio sam da su se javno ispričali pa ne mogu reći da sam još uvijek toliko ljutit na Vidu. Čini se da stvarno nije znao što radi.

Podsjećamo, Vida je zbog navedenog vida dobio packe iz Fife, dok je HNS otpustio Vukojevića s mjesta skauta.

Hrvatska Rusija
1/10

Komentara 28

MN
Mamuti na plaži
22:01 23.07.2018.

eto baš sam se upiškio...tj. upišao i usrao sam se od straha...mogu zamisliti kako je tek Vidi... Da je zabolilo, zabolilo ih je.. Ali i druge boli...Recimo; " Kosovo je Srbija".."Velika Srbija"..."bit ce mesa klat cemo hrvate" "ubij hrvata da šiptar nema brata...i slična kenjanja...pa eto molio bih Dzjubu da prije spavanja ne zaboravi oprati zube i ugasiti svjetlo

Avatar miyamoto
miyamoto
22:41 23.07.2018.

Vida i ekipa su zakucali svoje ime u povijest sporta. Bravo Vatreni, bravo Hrvatska

BI
bijelocrveni
21:57 23.07.2018.

Kao sto sam vec rekao kada se branis od rusa i srba to je fasizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije