Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla "čestitka"

Rumunjska dočekuje Litvu pred praznim tribinama

Francuska - Rumunjska
Foto: Reuters/PIXSELL
26.10.2018.
u 15:55

Rumunji su kažnjeni zbog natpisa i uzvika s rasističkim sadržajem na utakmici protiv Srbije.

Rumunjska nogometna reprezentacija će sljedeću utakmicu kod kuće protiv Litve igrati pred praznim tribinama zbog rasističkih ispada navijača na utakmici Lige nacija protiv Srbije, objavila je UEFA u petak.

UEFA je dodala i da je Rumunjski nogometni savez kažnjen s 50 tisuća eura zbog natpisa i uzvika s rasističkim sadržajem na utakmici koja je 14. listopada na Nacionalnom stadionu u Bukureštu završila rezultatom 0:0.

Osim toga Rumunjski savez mora platiti i kaznu od 23 tisuće eura zbog upada navijača na teren kao i zbog paljenja pirotehnike.

Rumunjska dočekuje Litvu 17. studenog u trećem kolu Lige nacija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije