Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEREDI NAVIJAČA

Pa ima li kraja? Uefa opet kaznila Dinamo!

Dinamo
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
20.10.2018.
u 13:49

Klub je za utakmicu Dinamo - Fenerbahče kažnjen iznosom od 15.000,00 eura zbog korištenja pirotehnike i bacanje objekata u teren.

Dinamo je dobio novo rješenje Disciplinske komisije Uefe i kaznu za utakmicu 1. kola Europske lige Dinamo - Fenerbahče, odigranoj 20. rujna 2018. na stadionu Maksimir.

Klub je za utakmicu Dinamo - Fenerbahče kažnjen iznosom od 15.000,00 eura zbog korištenja pirotehnike i bacanje objekata u teren.

Podsjetimo, nedavno je klub dobio rješenje o kazni za utakmicu Anderlecht - Dinamo u iznosu od ukupno 63.000,00 eura, zbog rasizima, pirotehnike i ubacivanje objekata u teren.

GNK Dinamo do sada je ove sezone kažnjen s ukupnim iznosom od 155.000,00 eura.

>> Pogledajte bakljadu BBB-a na utakmici s Anderlechtom

Ključne riječi

Komentara 23

HA
haza77
14:19 20.10.2018.

Uefa je najveća mafija. Bio sam na svim tekmama Dinama ove sezone. Maksimalno korektno navijanje i Boysa i običnih Dinamovaca, s minimalnom upotrebom pirotehnike. Protiv Fenerbahcea su jedino švicarski navijači bacali baklje i to njih desetak, a tolko nisu bacili Boysi u svim europskim dosadašnjim tekmama. Naravno Uefe mišića pokazuje nama i Slovacima kojima su stadion zatvorili za ništa.

KA
kajinx
14:12 20.10.2018.

To je namjerno. Cilj: Uništiti Dinamo. Otjerali Mamića, to nije dovoljno. Milicija sve zna, ali je na strani antihrvata.

PP
pp
13:59 20.10.2018.

Jednim dijelom zaslužene kazne, drugim dijelom se UEFA počela glupirat. Kao npr. to da su usvojili lijevo liberalnu padavičarsku ideologiju koja u svemu vidi "rasizam" i "fašizam". Gluposti i bedastoće. Ne samo za Dinamo. I za masu drugih klubova. Npr. na utakmici Dinamo-Young Boys su švicarski navijači na Maksimiru napravili bakljadu, a Boysi nisu zapalili ni jednu baklju. I bilo je fora, efektno. Baš me zanima jesu kaznili Young Boys.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije