Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uefina kazna

Rumunji kažnjeni zbog transparenta podrške Mladiću

ratko mladić transparent
AFP/Pixsell
25.07.2011.
u 16:55

Rumunjski nogometni savez kažnjen je zbog navijača koji su iskazivali podršku Ratku Mladiću.

Europska nogometna federacija Uefa kaznila je rumunjski savez novčanom kaznom od 15 tisuća eura zbog transparenta na utakmici između Rumunjske i BIH odigranoj 3. lipnja ove godine.

Na transparentu je pisalo "Oslobodite Mladića", a s obzirom na to da Uefina pravila zabranjuju političke demonstracije na utakmicama pod njenom ingerencijom, kazna je bila očekivana.

Komentara 3

KU
kukuriku
18:15 25.07.2011.

Walachi...

DU
Deleted user
11:23 26.07.2011.

Trebali su im zveknuti i veću kaznu !!!!

AN
Andreeejjj
13:44 26.07.2011.

Koji Rumunji? Pa to su SRBI koji su rodjeni i žive u Rumunjskoj, ukoliko niste znali! trebali su ih još jače tj više kazniti!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije