Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK ILI NE?
Povratak na članak

Rukometni stručnjaci složni: Lino ovo nije smio napraviti, ne sada, Hrvatska još živi!

- Ostaje još jedna utakmica. Što s tim? Ako mi izgubimo, Katar pobijedi, oni idu dalje, dat će sve od sebe. I igrači gledaju, sigurno ih je okrznuo, sve oni vide, nisu glupi. Mislim da mu je ovo najveća pogreška u karijeri

Komentari 29

HR
hr76
22:54 23.01.2021.

Zauvijek zaboravi na igru sedam na šest, i bit ćemo svjetski prvaci, i to već ove godine!

VL
DU
Deleted user
22:32 23.01.2021.

Možda tajming i nije dobar, jer dečkima ostaje još jedna važna utakmica. No, neću plakati kad ode, dapače, dosta ga je bilo, ima mlađih koji mogu preuzeti ulogu izbornika, pa čak i ovi gosti u studiju. Ima puno bivših reprezentativaca kojima skidam kapu na igrama, bili bi i dobri treneri, izbornici...

VL
DU
Deleted user
22:35 23.01.2021.

Ma koje šanse za prolaz imamo? Nikakve jer danci gaze sve redom i puno su bolji nego makar bi igrali otpušteni s drugom ekipom. Isto takva situacija je bila 2019 godine na SP gdje je Francuska već bila gotova za za četvrtfinal i s porazom ali za inat je ipak nas dobila.

VL
Avatar drug Joža
drug Joža
22:38 23.01.2021.

"Imamo šansu biti prvaci"...Nakon ovakvog debakla kako ih nije sram tako nešto reći?!? Jel prvak svoj prvi pogodak zabija u 11. minuti utakmice? Ako niste u stanju proći Argentinu niste ni zaslužili ići dalje . Naši ste, volimo vas, dobribri ste, ali niste vrlo dobri.

VL
NI
niko63
00:49 24.01.2021.

Lino nije trebao biti izbornik ove reprezentacije ali nitko od tih stručnjaka nema muda reći, sad kad ode onda će pljuvati po njemu.

VL
KE
kentie
01:07 24.01.2021.

LINO HARLEKINO....jel se sad bolje osjećaš kad si svima pokazao srednji prst, za sve svoje eksperimente i druge sedimente u repki na ovom svjetskom...pa ta harlekinijada i brucošijada traje još od Tunisa 2005AD, kad si ti i družina "popušili" španjolsku obranu 4-2. u finalu svjetskog....pa onda ono "ludilo" sa Brazilom. također na svjetskom...i sad opet ludilo sa Argentinom...ajmo od početka: čemu Karačić? pa čovjek je ozlijeđen i nije igrao 2 mjeseca, ehej? Zašto Kević nije igrano i vodio igru, zašto, zašto Jaganjca držiš u frižideru, kad je već loše išlo, a išlo je čemu se forsira igra sa 7 igrača, čemu...totalni ruski rulet...pa Lino što od tih dečki radiš totalne budale i redikule? Pripreme su bile kratke, OK, ali što ste vi trenirali i uigravali, zar samo obranu, a di je tu napad, di...pa ne zabija obrana golove, već napad majku mu staru...bilo i bit' će...e Lino, Lino Mandolino; egoizam, samodopadnost, samovolja, ljutnja do bola i neba; baš tebe briga za dečke, baš tebe briga za narod na napaćenoj Banovini, yhebe se tebi...di je entuzijazam i fanatizam da se pogine do posljednjeg daha, da se zgazi Dansku ma u kakvom god sastavu istrčala na megdan u ponedjeljak....gas i brzina 300 km na sat..nema se što izgubiti, baciti se na glavu i kacigu kako to rade naši alpinci dan prije vas....skupite glave, pogledajte se u oči, recite sve što vam leži na duši i što vas guši...nije još sve izgubljeno, nada umire posljednja, uvijek...zato u boj, u boj za narod svoj protiv Danske.

VL
Avatar jeremija1
jeremija1
23:38 23.01.2021.

ajde, pustimo Červara ! Ovo prvenstvo sigurno nije bilo dobro, ali sjetimo se ipak svih uspjeha s njim ! Za olimpijadu moramo naći novog

VL
DU
Deleted user
22:32 23.01.2021.

Hdz-ovca nije ni trebalo postavljati na čelo.

VL
ZO
zoca
00:54 24.01.2021.

tajming ne moze biti bolji,vidio je da se dotaklo dno i da on tu nema sto vise traziti kad mu cijela ekipa se ne zna sa loptom posteno sastati cijeli turnir ..Steta rasipanja ugleda koji se dugo stvarao a puno brze rusi..Dobro nema vise trenera u Hrvatskoj koji je dobar ili onog koji vec nije vec bio pa otjeran i nema smisla opet birati jedne te iste ali imati igrace te klase koji igraju po najjacim ekipama europe odraditi ovakav turnir poslije solidne partije protiv Spanjolske budi sumnju u vrlo lose pripreme a i u samoj repki mora da izmedju njih nema kemije i dacse tu nakupilo dosta nezadovoljstva..igrali su anti rukomet ,prestraseni,ne fokusirani,amaterski u trenutcima pa cak nemocno i bezvoljno..tako se ne igra za repku i to Lino zna..prosuli su reputacoju i gurnuli bojim se Hrvatski rukomet stepenicu nize..prava odluka Cervara a sa njim bi trebao otici i Vori i stozer i nekolilo igraca koji nisu na nekom nivou a guracih secu zvijezde..dug je put povratka kad se vodi gdje su otisle ostale repke igrom i slaganjem momcadi..Mogu nabrojati najmanje 10 repki koje su trenutno bolje od Hrvatske i toga je Lino bio svjestan poslije rasturanja od prosjecne ekipe Argentine..treba stranac da uvede red rad i disciplinu i da ih nauci koju akciju kad ne ide da znaju sto ce igrati,pa nama su na ovom prvenstvu svi pravili cepeline i uigrane akcije a mi imamo momcad koja stoji i ceka sto ce Duvnjak ili Karacic uraditi a momci od dva metra uplaseni umjesto da razvaljuju

VL
Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
23:07 23.01.2021.

Cujem iz pouzdanih izvora Lino vec ima novi posao, u sluzbi hdzea ide obnavljati Baniju...

VL
JA
Jado
23:00 23.01.2021.

Lino pozdravlja te Bjelovar! Sretno u mirovini... no budućnost muškog rukometa nije bajna. To nije sigurno više tvoj problem.

VL
DU
Deleted user
12:45 24.01.2021.

Baš je trebao to napraviti. Jer vidi da smo na dnu. Možda šok malo utječe na motivaciju. Druge nema. Veselina Vujevića čekamo kao ozebli sunce. Treba igračima spomenuti mater i naučiti ih kako se igra i obrana i napad sa srcem.

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
10:58 24.01.2021.

veselo drustvance i njihove parole. nisu cervaru ni do koljena.

VL
Avatar FutureGohanII
FutureGohanII
11:29 24.01.2021.

Mago di Umago zasluženo bude preuzeo status u sporskoj povijesti kao mali kepec povareni, što kao HDZovac i jest.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
22:27 23.01.2021.

Rukomet je atraktivan i pravedan sport koji donosi veselje što se i danas pokazalo i dokazalo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.