Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje hsv-a

Rukometna LP: Čupić najbolji od Hrvata

Ivan Čupić
Pixsell
27.02.2010.
u 19:34

Rukometaši HSV-a pobijedili su kopenhagenski Handbold 33:25 u dvoboju devetog kola natjecanja po skupinama Lige prvaka u svojoj Color Line Areni.

Tom su se pobjedom Nijemci sasvim približili osvajanja drugog mjesta u skupini, koje bi im eventualno, ovisno o ishodu sutrašnjeg dvoboja hrvatskog prvaka sa Ciudad Realom, moglo biti ugroženo pri gostovanju u Zagrebu kod Croatia Osiguranja sljedeće nedjelje.

Najbolji strijelac Hamburžana bio je Matthias Flohr sa šest pogodaka. Domagoj Duvnjak i Igor Vori dodali su po tri, a Blaženko Lacković jedan.

U dvoboju B skupine u mađarskom je Veszpremu istoimena domaća momčad pobijedila Gorenje iz Velenja 30:25. Ivan Čupić bio je najbolji strijelac gostiju s pet golova. U domaćim je redovima Renato Sulić zabio sva gola.

Njemački je Kiel došao do sedme pobjede u devetoj utakmici pobijedivši u svojoj Sparkasse Areni Kolding s uvjerljivih 38:23 u dvoboju D skupine. Momir Ilić bio je najbolji strijelac domaćih s devet golova.

Rukometna Liga prvaka, 9. kolo:

Skupina A

Constanta – PAOK 34:23

Valladolid – Pick Szeged (kasnije)

Redoslijed: 2. Čehovski Medvjedi 12, 1. Montpellier 16, 3. Valladolid 10 (-1), 4. Constanta 9, 5. Pick Szeged 3 (-1), 6. PAOK 2

 

Skupina B

Veszprem – Gorenje 30:25

Bosna – Kielce 25:21

Redoslijed: 1. Veszprem 16, 2. Rhein-Neckar Löwen 12 (-1), 3. Kielce 9, 4. Gorenje 5, 5. Chambery 5 (-1), 6. Bosna 5...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije