Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Rukometašice Podravka Vegete izgubile pred domaćom publikom, Debrecen prejak

Koprivnica: Utakmica 7. kola skupine A rukometne Lige prvakinja, Podravka Vegeta - Rostov
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
15.01.2023.
u 18:05

Na ljestvici vode Sola i DVSC sa po četiri boda, dok Podravka Vegeta i NFH imaju po dva poraza. U idućem kolu, Podravka će 22. siječnja gostovati u Danskoj kod Nykobing Falster Handboldkluba.

U susretu 2. kola C skupine EHF Europske lige, rukometašice Podravka Vegete su u koprivničkoj dvorani Josip Samaržija-Bepo izgubile od mađarskog DVSC Debrecena sa 20-26 upisavši i drugi poraz. Nakon što su u prvom kolu izgubile na gostovanju kod norveške Sole sa 29-35, koprivničke rukometašice ponovno su ostale kratkih ruku. 

>> Duvnjak nakon poraza: 'Htio sam propasti u rupu, znate da je nama najteže'

DVSC je poveo 4-1 i do kraja poluvremena prednost mađarske ekipe nije bila manja od dva gola razlike. Na koncu je prvih 30 minuta završilo rezultatom 11-7 za gošće iz Debrecena.

U nastavku susret DVSC je sigurno držao prednost, u jednom trenutku imao je i osam golova razlike (23-15). Na kraju je završilo +6 za mađarski sastav.

Debrecen su do pobjede predvodile Alexandra Topfner sa sedam, te Greta Kacsor s pet golova. Kod Podravka Vegete najefikasnije su bile Larissa Kalaus, Ana Pandža i Sara Senvald sa po tri gola.

U drugom susretu iz ove skupine Sola je na gostovanju u subotu porazila NFH Nyk sa 28-26.

Na ljestvici vode Sola i DVSC sa po četiri boda, dok Podravka Vegeta i NFH imaju po dva poraza.

U idućem kolu, Podravka će 22. siječnja gostovati u Danskoj kod Nykobing Falster Handboldkluba.

Standings provided by Sofascore
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije