Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Babić 'pobjegao'
Povratak na članak

Horvat: Boli nas, nisam puno spavao i stalno mislim na sedmerac, ali nemamo si što predbaciti!

Tomislav Grahovac, predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, sazvao je hitnu sjednicu Upravnog odbora HRS-a sa samo jednom točkom dnevnog reda - izglasavanja povjerenja izborniku.

Komentari 34

DU
Deleted user
15:09 30.01.2017.

Zbog jednog promašenog sedmerca pada izbornik i njegov tim? Gdje vam je logika? Da je slučajno Zlaja dao taj sedmerac bili i tada tražili ostavku trenera? Vaša logika je u najmanju ruku bolesna.

VL
KA
Karloho
14:42 30.01.2017.

Po ovom kriteriju trenere Njemacke ,danske i Spanjolske bi trebalo smjestiti u zatvor,jer su izgubili utakmice i ispali prije nas. Hrvatsku nije pobijedila ni Norveska,a jos manje Slovenija kojima je trener u zadnjih deset minuta dao "strucan savjet" ajdmo pobijediti,Hrvatskaa je pobijedila samu sebe.U ovoj situaciji mogao je biti trener bilo tko najvjerojatnije se ne bi nista promijenilo,nasa ekipa se jednostavno ugasila.Babic je sjajan trener i odlican covjek,a cetvrto mjesto je uspjeh.Tko bi s ovom reprezentacijom napravio vise,nitko sigurno. Da je Horvat zabio sedmerac,sada bi ovi pljuvaci po treneru , njegovu taktiku i strucnost dizali u nebesa. Pustite trenera i strucni stab da rade,uostalom kad je bio Lino i Goluza opet nisu valjali nekima. Prvenstvo je bilo stresno i tuga za propustenim je velika,ali od uspjeha ili neuspjeha nekada te dijeli sekunda pa i manje...

VL
BE
berasv
16:08 30.01.2017.

Bravo dečki!

VL
Avatar Titanov sin
Titanov sin
15:52 30.01.2017.

Zna se tko Babića ruši, njima smeta sve što nije po njihovoj liniji. Ne smijem napisati kojoj jer "demokrati" brišu poruka. RTL i njihovi stručnjaci su imali svoj zadatak koji je glasio rušite Babića pod svaku cijenu, drvosječa Zlatan je ispao pravi pionir, destruktivnim načinom komentiranja, bravo našim regionalcima.

VL
VU
Vinko U
14:48 30.01.2017.

Cilj je ostvaren, Babicu se mora dati prilika da igra Evropsko prvenstvo. Cilj mora biti osvajanje prvenstva kao domacin. Sve ostalo su Balkanska posla.

VL
Avatar TucTuc
TucTuc
15:27 30.01.2017.

Ovo sta je izbornik izvukao iz nase repke je za oskara ne za osudu! Sude samo debili iz fotelje i sa sanka! Koliko je tekmi dobiveno jednom sportskom nesrecom pa nikome nista.... Babicu igracima kapa do poda i....HRVATSKA!

VL
SA
SI aka SI
15:24 30.01.2017.

ja igračima apsolutno ništa ne zamjeram, makar je sasvim jasno da su svi u banani, jer svatko tko dođe do polufinala hoće zlato. Al, super su mi komentari "pobjedili smo sami sebe". Tako ispada da mi uvijek pobjedimo :) Ili druge ili sebe, ne daj Bože da bi netko mogao nas pobjedit. Protiv Norvežana nismo izgubili, nije nam golman skinuo sedmerac, nego smo ga mi fulali. Protiv Slovenaca nismo izgubili, nego smo pobjedili- ovaj puta sami sebe :) Odlično! I da- mi smo moralni pobjednici, nitko drugi nema morala. Mi smo dali sve od sebe, drugi ne daju sve od sebe i nemaju nacionalni naboj. Mi smo bili desetkovani i umorni. Svi drugi su došli svježi ko rosa i u punim sastavima. Izgubili smo od boljih, pametnijih i spremnijih. Nije slučajnost, jer nismo bili u finalu godinama, a pod zadnje i te utakmice za treće mjesto češće pobjeđujemo sebe nego druge. To nikako ne umanjuje činjenicu da smo odigrali pravi, muški turnir i da dečkima treba čestitati!

VL
Avatar white socks
white socks
16:49 30.01.2017.

Balića otjerat a Babića ostavit. Balić je kriv za propuste, prije svega za nepozivanje Karačića koji je jedini mogao zamijeniti i odmoriti Duvnjaka. Vidjelo se da smo se raspadali svaki put kad Duvnjska nije bilo a Cindrić je svojim dezorganiziranjem i soliranjem ubijo igru.

VL
ZL
Zlatko1947
16:03 30.01.2017.

Nemate si što prigovoriti osim pušione Nizozemske i što su vaš nalemali Slovenci! Pazi ovo. Bili sustrašno umorni kao drugi nisu istotako igrali. Pa igralište bez mašte . Baličev spori rukomet. Ko da niste ništa jeli! A Bog vam nije mogao pomoći kada niste igrali dušom već dupe...m

VL
DR
Dr86
15:47 30.01.2017.

Ispustiti 8 razlike protiv slovenije je neoprostivo .... Mislim da ce se od izbornika Babica slozit s tim i zena i isus i gospa ....

VL
MA
MAJA1933
15:59 30.01.2017.

Glavu gore igrači i treneri,4. mjesto na svijetu je jako dobar rezultat. Budimo pošteni, Francuzi i Norvežani su bolje momčadi od nas. Ostaje žal da nismo dobili Slovence, a već mo ih pobijedili...to je sport. Treba poraditi na mentalnoj snazi mladih igrača. Poruka medijima: Na svjetskom prvenstvu u medijskom izvještavanju, hrvatski mediji bi bili uvjerljivo zadnji....

VL
Avatar Marijanček
Marijanček
16:06 30.01.2017.

Pa ne igra na terenu izbornik nego igrači pa tko je kriv , logično da igrači, a što još žalosnije tu su se stvorili klanovi to je vidljivo.

VL
BU
Bubalamala
16:11 30.01.2017.

Stvari treba sagledati sa velikom ozbiljnošću, bez obzira na solidan rezultat, ovaj turnir je izbacio na svijetlo dana velike nedostatke trenera i najveći je krivac da smo ostali bez medalje.Zato ne može ostati trener, pogotovo što smo domaćini evropskog prvenstva !

VL
ZG
ZGexil
16:47 30.01.2017.

drveni su i u Zagreb sletjeli tek dan nakon slovenaca. čuj, umor, ovo, ono ....... pa vi ste svako prošlo natjecanje popušili "umorni, ozlijeđeni i istrošeni"...... uzastopce ista priča (drugi valjda nisu). dosta je izmišljanja opravdanja, jednostavno nemate SRCA, ako ga ipak imate onda nemate pojma o sportu i rukometu. AMEN. malo si rasčlanite poklič : Iznad svih ! Hrvatska ! i sve će vam biti jasno.

VL
DU
Deleted user
15:17 30.01.2017.

Horvat nemoj sedmerce pucati uvijek na istu foru pa će biti bolje.

VL
HR
hromcan
16:43 30.01.2017.

Ako ima sluha u HRS-u onda če zvati Vujevića jer Lino je dobar trener ali je istrošen......

VL
Avatar RemoveIntensifie
RemoveIntensifie
14:41 30.01.2017.

Carski

VL
DU
Deleted user
15:14 30.01.2017.

slovenci su pobijedili pošteno nisu oni krivi za hrvatski poraz treba biti pošten .a što smo mi igrali 2 utakmice zaredom drugopoluvrijeme ko babe to treba pitati rukometni savez ko je uzeo mito

VL
JU
jutarnji
14:52 30.01.2017.

Zašto su se naši danas vratili? Bili u šopingu? Slovenci se jučer vratili i to avionom Croatia Airlines za Zagreb, pa lijepo busom u deželu. A mi doček našima priređujemo. U banani smo u svakom pogledu.

VL
Avatar KIopp
KIopp
14:37 30.01.2017.

Kakav doček? Pa zar ima netko osim obitelji tko bi ih dočekao?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.