Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Babić 'pobjegao'

Horvat: Boli nas, nisam puno spavao i stalno mislim na sedmerac, ali nemamo si što predbaciti!

Domagoj Duvnjak
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
30.01.2017.
u 14:33

Tomislav Grahovac, predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, sazvao je hitnu sjednicu Upravnog odbora HRS-a sa samo jednom točkom dnevnog reda - izglasavanja povjerenja izborniku.

Hrvatska rukometna reprezentacija danas se vratila u Zagreb. Babićevi izabranici na Svjetskom rukometnom prvenstvu osvojili su četvrto mjesto, što bi se prije početka natjecanja smatralo uspjehom, ali zadnje dvije utakmice ipak su bacile sjenu na sve dobre partije prije toga.

Hrvatska je u polufinalu imala Norvežane na pladnju, ali je izgubila u dramatičnoj završnici i pala u produžetku, dok smo u borbi za broncu prosuli nevjerojatno vodstvo. Sredinom drugog dijela imali smo osam razlike protiv Slovenije da bismo na kraju i to izgubili.

Na kraju je ipak ostao gorak okus, a nagađa se da bi izbornik Željko Babić već u utorak mogao postati bivši. Tomislav Grahovac, predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, sazvao je hitnu sjednicu Upravnog odbora HRS-a sa samo jednom točkom dnevnog reda - izglasavanja povjerenja izborniku.

Zlatko Horvat u zračnoj luci rezimirao je SP i prisjetio se promašenog sedmerca protiv Norveške.

- Nisam puno spavao, ali malo jesam. Bilo je teško, ali sva sreća da je dan poslije već bila utakmica pa je taj sedmerac pao u drugi plan. Ali uvijek se sjetim tog sedmerca. Naravno da nas ovo sve boli, kad smo već bili tako blizu, i to finalu. Ali mislim da si na kraju nemamo što predbaciti, rekao je Zlatko Horvat.

- Da nam je netko ponudio polufinale prije početka, odmah bismo to prihvatili. Naravno da sad malo boli jer smo bili blizu, ali ipak imamo razloga biti zadovoljni.  Skupili smo glave protiv Slovenije, skupilo se dosta toga, malo umora i pritiska, razlika se smanjivala i nismo znali odgovoriti na pravi način, rekao je Ivan Stevanović pa dodao:

- Ostajemo na okupu i to je dobar temelj za Euro i imamo velike šanse osvojiti zlato u Hrvatskoj 

Izbornik Željko Babić očito nije bio raspoložen za izjave pa se nije ni zaustavljao kod novinara.

U videu pogledajte što su rekli igrači nakon dolaska u Zagreb!

 

Komentara 34

DU
Deleted user
15:09 30.01.2017.

Zbog jednog promašenog sedmerca pada izbornik i njegov tim? Gdje vam je logika? Da je slučajno Zlaja dao taj sedmerac bili i tada tražili ostavku trenera? Vaša logika je u najmanju ruku bolesna.

KA
Karloho
14:42 30.01.2017.

Po ovom kriteriju trenere Njemacke ,danske i Spanjolske bi trebalo smjestiti u zatvor,jer su izgubili utakmice i ispali prije nas. Hrvatsku nije pobijedila ni Norveska,a jos manje Slovenija kojima je trener u zadnjih deset minuta dao "strucan savjet" ajdmo pobijediti,Hrvatskaa je pobijedila samu sebe.U ovoj situaciji mogao je biti trener bilo tko najvjerojatnije se ne bi nista promijenilo,nasa ekipa se jednostavno ugasila.Babic je sjajan trener i odlican covjek,a cetvrto mjesto je uspjeh.Tko bi s ovom reprezentacijom napravio vise,nitko sigurno. Da je Horvat zabio sedmerac,sada bi ovi pljuvaci po treneru , njegovu taktiku i strucnost dizali u nebesa. Pustite trenera i strucni stab da rade,uostalom kad je bio Lino i Goluza opet nisu valjali nekima. Prvenstvo je bilo stresno i tuga za propustenim je velika,ali od uspjeha ili neuspjeha nekada te dijeli sekunda pa i manje...

Avatar Titanov sin
Titanov sin
15:52 30.01.2017.

Zna se tko Babića ruši, njima smeta sve što nije po njihovoj liniji. Ne smijem napisati kojoj jer "demokrati" brišu poruka. RTL i njihovi stručnjaci su imali svoj zadatak koji je glasio rušite Babića pod svaku cijenu, drvosječa Zlatan je ispao pravi pionir, destruktivnim načinom komentiranja, bravo našim regionalcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije