Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo
Povratak na članak

Rudić: Protiv Rumunja imamo prvu set-loptu

Svi smo oduševljeni publikom i navijanjem. Vrijeme nas nije poslužilo, ali očekujem da će se i to popraviti, ističe izbornik.

Komentari 5

AN
Andreeejjj
21:05 31.08.2010.

Pa i vi novinarčići ste baš jako smiješni, da ne kažem šta gore i realnije....Sramite se i to jakooooo, punoooo... Istina je...baš ih je iznenadio TOMIĆ? Velikim neznanjem! PREJAKI SO ZA NAS, KAO I MNOGI DRUGI NA SP! Susjedi koje baš grubo vrijedjamo i potcenjujemo, nas pobjedjuju u košarki, vaterpolu, tenisu, itd, itd... Sta se opet kurčimo, čime, kako, zašto... Evo, to je ta na veliko poznata HRVATSKA SAMO-HVALA!!! Tako smo se busili Englezima na Wembleyu 5 komada, ali smo ih PRIMILI 9...na dvije tekme, hahaha...samo 4 komada popili smo u ZAGREBU!!! A tek 9 ih ni Azarbejdzan nebi primio od Engleza!!!!

VL
OB
-obrisani-
07:10 01.09.2010.

Rudić: Protiv Rumunja imamo prvu set-loptu i nadama se da neče ispasti na kraju kao protiv Crnogoraca kada smo tako tužno, potišteno i smušeno izgledali na kraju utakmice..

VL
OB
-obrisani-
09:45 01.09.2010.

01.09.2010. u 09:20h Darko-zg je napisao/la: A KAD IGRAJU SLOVENCI???? Danas u 20.00 protiv Brazila..Biče težko jer Brazil izgleda vrlo dobar..Nije ni Hrvatska slaba, dapače..

VL
OB
-obrisani-
09:48 01.09.2010.

31.08.2010. u 21:05h Andreeejjj je napisao/la: Pa i vi novinarčići ste baš jako smiješni, da ne kažem šta gore i realnije....Sramite se i to jakooooo, punoooo... Koliko ja kužim tebi tvoji domoljubno hendikepirani sunarodnjaci davaju minuse i neče shvatiti oo čemu pišeš..Konstruktivna kritika na balkanu ne prolazi pored Thompsonove pjesme, ruke na srcu i sanjarenja..Pokušaj se zaposliti unutar Eu saveza, lakše če se snači i kritički razmišljati i imati sa kim podijeliti mišljenje..

VL
OB
-obrisani-
12:00 01.09.2010.

EUJanez,pa nije brazil u EU,kao vi slovenci.I ako ste u EU opet vas nema u EUprvenstvu.Kao ni u EUligi u nogometu.Uzeli ste si vjerovatno pauzu ili se volite samo međusobno natjecati....E čudan ste vi narod,skup muslimana,srba i slovenaca...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.