Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNO U MAKSIMIRU

Ruben Lima potpisao, Pablo Migliore napustio Dinamo!

Lima u Dinamu (1)
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
25.07.2013.
u 13:29

– Danas smo potpisali raskid ugovora i kroz sljedećih par dana vraća se u Argentinu. Uvijek su dozvoljene pogreške, u svakom poslu, pa tako i u nogometu – rekao je sportski direktor Zoran Mamić.

Ruben Lima potpisao je za Dinamo. Portugalac će na Maksimiru provesti sljedeće četiri sezone, a godišnja plaća će mu biti oko 300 tisuća eura.

Lima je prije nekoliko mjeseci napustio Hajduk pa je u Dinamo stigao bez odštete.

– Posljednjih godina igrao sam u Hajduku i dobro znam što Dinamo znači, odnosno kakvi su ciljevi kluba te sam uvjeren da mogu pomoći. Modri imaju odličnu momčad i znam da je jaka konkurencija na svim pozicijama, tako i na mojoj, ali vjerujem u sebe i da se mogu izboriti za minutažu – rekao je novi igrač Dinama.

Bivšeg hajdukovca Dinamo je već nekoliko puta pokušao dovesti, a 23-godišnjak može igrati na poziciji lijevog bočnog i u vezi. Dolaskom Lime, Dinamo bi mogao prodati Luisa Ibaneza ili Josipa Pivarića.

– Sada imamo tri igrača za tu poziciju i ako za jednog od njih dvojice dođe ponuda koja zadovoljava klub i igrača, onda možemo razgovarati o odlasku – rekao je sportski direktor Zoran Mamić.

Migliore i Dinamo se razišli

Istovremeno, Pablo Migliore i Dinamo su sporazumno raskinuli ugovor. Argentinski vratar u ponedjeljak se ''zakačio'' s trenerom Krunom Jurčićem na treningu jer je ponovno doveo svoga sina. Nakon što je zamoljen da ga odvede, to je napravio i više se nije vratio.

– Danas smo potpisali raskid ugovora i kroz sljedećih par dana vraća se u Argentinu. Uvijek su dozvoljene pogreške, u svakom poslu pa tako i u nogometu. Migliore je sudjelovao u osvajanju trofeja, pokazao se kao dobar golman, a ovo što se dogodilo moramo respektirati i idemo dalje. Pojačanja? Radimo intenzivno na dovođenju novog vratara, a Krešić je jedini Hrvat od onih koje pratimo – rekao je Zoran Mamić.

Dinamo tako ostaje na Oliveru Zeleniki i Marku Mikuliću pa će za pohod na Ligu prvaka vjerojatno morati pronaći neko iskusnije rješenje.

>> Stiže novi gaučo, a Rusi tvrde da moćna Olga ne pušta Krešića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije