Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET NOVI DiNAMO

Stiže novi gaučo, a Rusi tvrde da moćna Olga ne pušta Krešića

'08.10.2012., Trening kamp Zagrebello, Zagreb - Trening hrvatske nogometne reprezentacije. Dario Kresic.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
25.07.2013.
u 08:00

Dinamo ni izbliza nije tako jak kao prošle godine u ovo doba i upitno je – je li protiv Moldavaca uopće favorit

Na početku priprema bio je to novi Dinamo, a sada, pet dana uoči Sheriffa, možemo govoriti o novome Dinamu 2. I sada Kruno na Sheriff ide s potpuno drugačijom momčadi od one koju je cijelo vrijeme uigravao.

Najprije će morati uklopiti i uigrati novog vratara, a s Krešićem, prema Rusima, ne ide tako glatko. Izvjesni Kiril Kotov, Lokomotivin čovjek zadužen za transfernu politiku, kazao je da klub u ovom trenutku nema namjeru pustiti Krešića u Dinamo. Iako im je tek treći vratar, a po iskustvu zapravo drugi, Rusi misle da u kratku vremenu ne mogu kupiti boljega od Darija. Kotov je kazao da ga žele zadržati barem do zime.

Dakle, moguće je da protiv Sheriffa ipak brani Zelenika, što bi za Krunu bio golem rizik.

Usto je Dinamo iznenada doveo Portugalca Rubena Limu (23), solidnoga lijevoga braniča, ali nitko ne zna u kakvu je stanju. Vjerojatno ne može odmah u vatru, a Moldavci su pred vratima.

Novost je i da iz Argentine treba stići nova špica, po koju je išao Zoran Mamić. Navodno je bomba od igrača (valjda ne ovakva kao Migliore), no ako i dođe (znat će se do petka), ni taj ne može pomoći protiv Sheriffa u prvoj utakmici.

I na kraju ključni Dinamov problem, onaj već poznat – odsutnost Sammira. Vidjelo se i protiv Fole da je Dinamo bez Filha sterilan, nemoćan, predvidiv i ranjiv.

I tako, odjednom, u samo nekoliko dana, potpun zaokret: od euforije do zabrinutosti, gotovo strepnje.

Dinamo ni izbliza nije tako jak kao prošle godine u ovo doba i upitno je – je li protiv Moldavaca uopće favorit.

Možda nije favorit ni protiv Rijeke na Kantridi ove nedjelje (19 sati)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije