Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA BUDE LAKŠE ENGLEZIMA

Rooney: Volio bih da Ronaldo i Messi propuste SP

Wayne Rooney
AFP
09.10.2009.
u 11:34

Svoju tešku narav, ali i nedostatak sportskog ponašanja, pokazao je napadač Manchester Uniteda i engleske nogometne reprezentacije Wayne Rooney izjavom da ne bi volio vidjeti Cristiana Ronalda i Lionela Messija na Svjetskom prvenstvu.

“Tri lava” već su se kvalificirala za svjetsku nogometnu smotru u Južnoafričkoj Republici, a lako je moguće da isto neće poći za rukom portugalskoj i argentinskoj reprezentaciji. Jasno je da bi SP 2010. time bilo prilično oslabljeno, no Rooney nije jedan od onih koji za to mare.

San o naslovu prvaka jači je od ičega, a dvije jake reprezentacije manje, svakako olakšavaju put do njega.

- Ne bi me zasmetalo da se Ronaldo i Messi ne pojave ondje. Zapravo, bilo bi lijepo da se Portugal ne kvalificira na Svjetsko prvenstvo budući da su nas upravo oni izbacili s dva posljednja velika natjecanja. Mi smo se kvalificirali i sretni smo zbog toga, a kada vidite da Portugal i Argentina pate, osjetite uzbuđenje - kaže Rooney.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
14:29 09.10.2009.

Koja je to primitivna budaletina!!!

KA
kakodane2
11:51 09.10.2009.

Joj kak je jadan ovaj Šrek....

BE
beaver
19:53 09.10.2009.

sto drugo ocekivati od te nesportske seljacine koji ima IQ od 89. kako jedan profesionalac moze takve glupe komentare davati. nadam se da ce ga capello disciplinirati za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije