Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PESIMISTIČNO ILI REALNO?
Povratak na članak

Rooney razljutio Engleze komentarom o Hrvatima: 'Teško ćemo proći skupinu'

– I Škotska će biti opasna, to je kompaktna momčad koju se teško pobjeđuje.

Komentari 12

KO
konoplja
07:33 07.06.2021.

Ja se ne sjećam koga smo mi zadnjeg pobijedili?

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:13 07.06.2021.

Pametan je Rooney osobito oko Kantea.

VL
SI
sisavac
08:13 07.06.2021.

roney uvijek baci malo pijeska u engleski motor. takav je bio kao i igrač, prodoran ali prgav, malo i ciničan, egoist, klasičan vrhunski igrač. ne znam čemu izjava da engleski igrači nemaju iskustva na ovakvim turnirima, pa oni igraju najmanje 4 natjecanja svake sezone, po kojekakvim pravilima, sa puno jačim protivnicima, jedino što nemaju je nešto više sreće. da su jači od nas, jesu, dal će to pokazati, vidjeti ćemo. u zadnjim utakmicama pokazuju jedan kontinuitet, momčad im ne pada, igraju 90 minuta u ritmu na kojim mi nismo navikli, naši su protiv belgije drugo poluvrijeme hvatali zrak, malo čvršći kontakt i našima nejde, treba biti objektivan, i reći da su naši igrali dosta grubo, i da će to suci na prvenstvu kažnjavati. naš cilj treba biti prolazak skupine. niti jedna protivnik nije lagan.

VL
GA
GandalfovBrat
08:32 07.06.2021.

neće nikome biti lako. moja želja s obzirom na trenutnu situaciju je da dobijemo engleze, ne moramo ni proći skupinu.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
07:03 07.06.2021.

Rooney razljutio Engleze komentarom: 'Teško ćemo proći skupinu jer takozvani Hrvati znaju lažirati i folirati u nogometu a Škoti i Česi znaju nogomet pošteno dobro odigrati'

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.