Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijateljska

Rooney engleski kapetan protiv Brazila

Wayne Rooney
Pixsell
13.11.2009.
u 19:55

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello potvrdio je da će u subotnjoj prijateljskoj utakmici protiv Brazila kapetansku vrpcu ponijeti Wayne Rooney.

Posljedica je to silnih problema s ozljedama s kojima su se Englezi morali suočiti uoči utakmice u Dohi.

Zbog ozljeda su izvan pogona stalni kapetan reprezentacije John Terry, kao i njegov zamjenik Rio Ferdinand. Osim njih dvojice, Capello ne može računati niti na Franka Lamparda, Stevena Gerrarda, Glena Johnsona, Ashleyja Colea, Davida Beckhama i Emilea Heskeyja.

Vjerojatno bi i netko od njih kandidirao za kapetansku vrpcu, ali nevolje s ozljedama su učinile svoje, tako da je čast i prije nego što je očekivao dobio 24-godišnji napadač Manchester Uniteda.

- Rooney će biti kapetan. Mislim da je spreman za to, zašto ne - izjavio je Capello na konferenciji za novinare.

Komentara 2

PE
petrovve
20:22 13.11.2009.

Isuse kak je ruzan,pa i majmun je lijepsi od njega..

RU
Rugovit
01:06 14.11.2009.

Koja je razlika između Rooneya i Shreka? Shrek ne igra u Manchester Unitedu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije