Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVLJA BEZ DAHA

Ronda Rousey pokazala da je u odličnoj formi

Ronda Rousey
Foto: Instagram
1/9
08.01.2016.
u 11:00

Poznati američki magazin Sports Illustrated iznenadio je fotografijama o "misterioznoj sportašici u sljedećem broju", a potom su otkrili da se uistinu radi o Rousey, kako se i nagađalo.

Ronda Rousey više nije nedodirljiva, nije niti svjetska prvakinja, ali i dalje je jedna od najvećih MMA zvijezda na svijetu – računajući i muške joj kolege. Nije na odmet ni to što je poprilično atraktivna pa često dobiva ponude koje jačaju nju kao brend. Ali ovaj posljednji projekt oduševit će mušku publiku.

Poznati američki magazin Sports Illustrated iznenadio je fotografijama o "misterioznoj sportašici u sljedećem broju", a potom su otkrili da se uistinu radi o Rousey, kako se i nagađalo.

Procurila je samo fotografija njezine stražnjice, poprilično utegnute i kao takva je dokaz da su sve priče o depresiji i debljanju ipak samo priče. No ako želite vidjeti više od toga, morate posjetiti stranice magazina.

Također, nije joj ovo prvo snimanje za ovaj magazin, već ima iskustvo iz ožujka prošle godine.

>> Iz ringa na crveni tepih: 'Ronda razbijačica' spremna za osvajanje Hollywooda

Komentara 6

Avatar rashomonn
rashomonn
11:28 08.01.2016.

Ronda,voljan sam ti iscrtati prednju stranu.Kada se odlučiš možeš me kontaktirati preko VL-a.

HR
hrvatska91
21:00 09.01.2016.

Sportski i svi drugi uspjesi žene obrnuto su proporcionalni sa kvadraturom otkrivenih dijelova tijela i slika objavljenih u javnosti... zato je i izgubila titulu.

MA
manaslu
13:45 08.01.2016.

uff

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije