Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ronaldo uz osobno osiguranje u sobi 502 hotela Zenica

'Portugal\'s Cristiano Ronaldo (L) walks past coach Carlos Queiroz after being substituted during their 2010 World Cup qualifying soccer match against Hungary at Luz stadium in Lisbon October 10, 2009
'JOSE MANUEL RIBEIRO'
10.11.2009.
u 11:25

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo bit će na raspolaganju izborniku portugalske reprezentacije Carlosu Queirozu u dodatnim kvalifikacijama za nogometni SP u JAR-u.

Najskuplji nogometaš doputovat će u BiH i odsjesti u sobi 502 hotela Zenica.

Naime, portugalski nogometni savez već je rezervirao hotelske sobe te se na tom popisu našlo i Ronaldovo ime. On će odsjesti u sobi 502, a za to će vrijeme imati osobno osiguranje.

Ronaldo dobio sudski spor protiv Daily Maila

Nepoznati iznos odštete i demantij morat će objaviti britanski tabloid Daily Mail nakon što su njegovi odvjetnici izgubili spor s pravnim zastupnicima Cristiana Ronalda...

Portugalac je odlučio tužiti izdavača lista nakon što su u Daily Mailu u srpnju ove godine objavili da se Ronaldo napio u jednome holivudskom noćnom klubu u trenucima kad je trebao mirovati zbog ozljede gležnja.

Ronaldo je dobio spor vođen na Visokome londonskom sudu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar andro_livi
andro_livi
11:45 10.11.2009.

E moj Ronaldo, da znas da odsjedas u hotelu izniklom iz krvi nevinih Hrvata i Srba koje je pobio i popljackao Pirse, zenicki prijeratni kriminalac, sadasnji vlasnik tog istog hotela....

OB
-obrisani-
17:37 10.11.2009.

andro jedi vnago i obuci dres bosne i navijaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije