Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBILJEŽAVANJE DECIME

Ronaldo svakom suigraču u Realu darovao sat vrijedan 8000 eura

Cristiano Ronaldo
UESyndication/PIXSELL
13.12.2014.
u 09:38

Na svakom je satu ugravirano ime vlasnika te Ronaldova posveta. Portugalac je poklone podijelio uoči utakmice s Almerijom.

Cristiano Ronaldo još je jednom pokazao tko je najveći "džek" u svlačionici Reala. Portugalac je svim igračima kraljevskog kluba darovao sat vrijedan 8200 eura čime je želio obilježiti osvajanje desetog naslova u Ligi prvaka.

Na svakom je satu ugravirano ime vlasnika te Ronaldova posveta. Portugalac je poklone podijelio uoči utakmice s Almerijom, a novim se satom na Twitteru odmah pohvalio Alvaro Arbeloa.

>> Real do 20. pobjede zaredom, dva gola Ronalda

Komentara 12

LE
LeonardS
13:41 13.12.2014.

Jaka stvar koliko su ih darovali Maminji i Čiro i troduplo skuplji

Avatar nula
nula
10:17 13.12.2014.

Mi u Bosni kazemo : Kad Mujo ima dosta masla i guzu njim maze .

BU
bugatti
12:49 13.12.2014.

On te sve satove zaradi od Petka do Petka - to je njemu kao kila mandarina !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije