Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portugalčev šou

Ronaldo se poigravao i ismijavao Modrića i Kovačića na treningu pa ljutit izjurio s presice

Ronaldo
Foto: Youtube Screenshot
1/6
17.02.2016.
u 10:31

Jedan novinar spomenuo je Ronaldovu neefikasnost na gostujućim igralištima koja traje od 29. studenog prošle godine i to je razljutilo Portugalca

Real Madrid večeras će u Rimu igrati prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka s Romom, a Cristiano Ronaldo pobrinuo se za šou uoči tog susreta.

Prvo se jučer na treningu na Olimpijskom stadionu poigravao s hrvatskim reprezentativcima Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem. Nakon što su oni poskakivali oko njega uspio je progurati loptu prema Jamesu Rodriguezu. To je jako razveselilo Portugalca pa im se doslovno smijao u lice

 

A nakon treninga zanimljivo je bilo i na konferenciji za medije. Jedan novinar spomenuo je Ronaldovu neefikasnost na gostujućim igralištima koja traje od 29. studenog prošle godine. Tada je u pobjedi nad Eibarom (2:0) Portugalac posljednji puta bio strijelac u gostima.

– Tko je zabio najviše golova u gostima otkako sam ja stigao u Španjolsku? – pitao je Ronaldo novinara i ponudio odgovor:

– Ja! To je sve normalno, događa se kao što se događa da i djeca plaču kada ih uznemirite. Ovaj put novinari ne plaču, ali previše pišu kad ne zabijem gol.

Nakon toga ustao se i napustio konferenciju, a trener Zinedine Zidane njegov potez ispratio je sa smiješkom.

Dodajmo kako prije toga nije želio komentirati jedanaesterac koji su izveli Messi i Suarez. Samo je kratko kazao da zna zašto je Argentinac to učinio. Aluzija se jasno odnosila na činjenicu da je Suarezu potreban svaki pogodak jer se s Ronaldom bori za Zlatnu kopačku.

>>Messijev trik-penal Jerković i Šurjak izveli su prije Cruyffa

Komentara 20

TO
Tomislav
11:06 17.02.2016.

Clanak je pisao valjda onaj ko nema veze s nogometom. Nije mu se smijao u facu, nego je pokazivao prstom i trazio da prizna da je ruka.

A1
Ante_1964
11:31 17.02.2016.

Nevjerojatno koje gluposti novinar piše,ismijavao se hahaha ,očito nije nikad ništa igrao pa ne zna kakva atmosfera vlada na treninzima,očito u VL nema zezanja,samo sprdanje

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
11:04 17.02.2016.

Kristina je malo nervozna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije