Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKSUZ I HEDONIZAM

Ronaldo 'prebolio' poraz od Messija kupnjom Porschea za 1,5 milijuna kuna

Cristiano Ronaldo
Foto: Instagram
1/6
13.01.2016.
u 13:58

U garaži mu je ovo 21. ljubimac i time se potvrdila njegova strast za luksuznim automobilima, prije svega jurilicama.

Cristiano Ronaldo nije treći put zaredom osvojio Zlatnu loptu, u leđa je gledao najvećem konkurentu Lionelu Messiju, ali sigurno je jako brzo prežalio cijeli taj događaj u Zürichu kad se sjeo u svoj novi Porsche 911 Turbo S vrijedan milijun i pol kuna.

Dok je nama smrtnicima tako nešto potpuno nedostižno, osim ako se odreknemo hrane, smještaja, svih troškova i pritom radimo dva posla otprilike 50 godina, Portugalcu je to doslovno jedna objava na Twitteru.

Naime, Ronaldo samo od jedne objave na toj društvenoj mreži zaradi milijun i pol kuna. A gdje su još milijuni i milijuni eura od ugovora, raznih nekretnina, ulaganja, premija i sponzora...

Sve u svemu, u garaži mu je ovo 21. ljubimac i time se potvrdila njegova strast za luksuznim automobilima, prije svega jurilicama.

>> Cristiano Ronaldo provocira 'obične smrtnike' novim ljubimcem

 

👍👍

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Komentara 11

DU
Deleted user
17:38 13.01.2016.

Nisam ljubitelj nogometa, ali, činjenice o Ronaldu su slijedeće: Da je lijep - lijep je. Da je mlad - mlad je. Da je zdrav - zdrav je. Da je uspješan - uspješan je. Da je slavan - slavan je. Da je bogat - bogat je. Ima apsolutno sve što jedan čovjek može poželjeti u životu. Prema njemu su stvarno, i sudbina i karma i dragi Bog bili široke ruke. A zavidnih će uvijek biti. Uostalom... psi laju, karavane prolaze.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:38 13.01.2016.

Nekad je bolje imati manje novca , kao u ovom slučaju.

DU
Deleted user
19:05 13.01.2016.

Znam da Luka igra u RM i da on koristi kune kada dodje doma ali da Ronaldo plati novi auto kunama nikada nebih mogao ni sanajati. A Vi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije