Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUTO ZA ODLIKAŠE

Cristiano Ronaldo provocira 'obične smrtnike' novim ljubimcem

Cristiano Ronaldo
Foto: Instagram/Screenshot
1/6
23.10.2015.
u 13:09

BMW, Porsche, Lamborghini, Bentley... samo su neki od automobila koje ima u garaži, a ovog puta odlučio je kupiti najnoviji model Ferrarija.

Cristiano Ronaldo pohvalio se novim ''ljubimcem'' u garaži. Bogatoj kolekciji u kojoj je otprije 19 luksuznih i "smrtnicima" nedostupnih automobila, pridodao je još jedan te se fotografirao dok sjedi na njemu i postavio to na Instagram.

BMW, Porsche, Lamborghini, Bentley... samo su neki od automobila koje ima u garaži, a ovog puta odlučio je kupiti najnoviji model Ferrarija.

Cijena je tog modela oko 300 tisuća eura, ali što je to za Portugalca kad zarađuje samo u Realu 17 milijuna eura godišnje – bez bonusa. A kad se pridodaju sponzorski ugovori i razni drugi dodaci, godišnje dođe i do 70 ili više milijuna eura zarade.

Tajna je tek o kojem se točno modelu radi i ne bi čudilo da je Ferrari odlučio iskoristiti Ronalda za promociju automobila. Zato su mu ga možda i darovali jer ionako svaka marketinška objava na jednoj od njegovih društvenih mreža stoji 225 tisuća eura.

Kako god, Portugalac uistinu uživa i mnogi bi mu bili u koži. Isto tako, mnogi nisu ni svjesni čega se sve odricao da postane to što jest i koliko je truda u to uložio.

>> Ronaldo za jednu objavu na Twitteru dobije 1,7 milijuna kuna!

>> Ronaldu plaćaju 23 milijuna dolara da se ne pojavi u filmu koji su mu obećali!

 

Sunshine day👍

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Komentara 12

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:33 23.10.2015.

jadan taj koga je moguce isprovocirati automobilom...

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
13:53 23.10.2015.

Provocira ove kaj voze makine polovnjake na kredit, a štede na salami. Ima ih dosta.

ME
mentalnamanikura
14:20 23.10.2015.

Današnji smisao života je postati dobar nogometaš. Imaš lovu, cijene tvoje mišljenje, ugled...Fućkaj znanstvenike, liječnike ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije