Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKORDER LP

Ronaldo: Ne zanima me protivnik, finale je u mojoj zemlji i želim naslov

Cristiano Ronaldo
Reuters (Ilustracija)
30.04.2014.
u 17:35

- Zaslužili smo finale. Odigrali smo jako dobro i svi zaslužuju čestitke, trener i njegovi pomoćnici i mi igrači. Sad ćemo uživati u finalu - rekao je Ronaldo.

Cristiano Ronaldo je sinoć zabio dva gola Bayernu i pomogao Realu da s 4:0 prođe u finale Lige prvaka. Bio mu je to 16. pogodak u sezoni Lige prvaka što još nitko nije napravio.

- Zaslužili smo finale. Odigrali smo jako dobro i svi zaslužuju čestitke, trener i njegovi pomoćnici i mi igrači. Sad ćemo uživati u finalu - rekao je Ronaldo za stranicu Uefe.

Finale se igra u Lisabonu, a Portugalca ne zanima hoće li na drugoj strani biti Chelsea ili Atletico.

- Ne zanima me koga ćemo dobiti. Igramo u mojoj zemlji i želim osvojiti Ligu prvaka - rekao je Ronaldo koji smatra da u finalu nema favorita.

- U finalu su šanse uvijek 50:50 bez obzira tko igrao. Stoga tek moramo dokazati da smo najbolja momčad u Europi.

Prokomentirao je i svoj rekord.

- Jako sam sretan zbog toga. No, ono što želim je trofej.

>> Pogledajte gol kojim je Ronaldo ispisao povijest Lige prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije