Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAR BI MU BIO 5. SP

Ronaldo: Ne razmišljam o Svjetskom prvenstvu

Ronaldo
AFP
12.01.2010.
u 12:10

Posjetitelji internetskog portala Goal.com izabrali su brazilskog napadača Ronalda za najboljeg nogometaša u prošlom desetljeću.

Gledano unatrag deset godina nekadašnji napadač Barcelone igrao je za dvije najjače milanske nogometne momčadi, Inter i Milan, te je branio boje Real Madrida. Trenutačni napadač Corinthiansa sakupio je 43.63 posto glasova u anketi ispred suigrača iz "kraljevskog kluba", a danas umirovljenog francuskog genijalca Zinedinea Zidanea s 36 posto.

- Priznanje je to napornog rada tijekom proteklih deset godina - veli 33-godišnji napadač kojega je Međunarodna nogometna federacija (FIFA) u trima navratima proglašavala najboljim na svijetu (1996., 1997., 2002.).

- Želim nastaviti dobrim igrama za Corinthians, postići što je moguće više golova, pobijediti u što je moguće više utakmica, a možda i osvojiti naslov. Ne mislim igrati sljedećih deset godina, a nakon karijere ću više vremena posvetiti svojoj djeci.

- Što se igranja za brazilsku reprezentaciju tiče, o tome sada ne razmišljam. Nikada nisam tražio mjesto u njoj, već me je moja igra učinila njenim dijelom - završio je Ronaldo, kojem bi odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici bio peti Mundial u karijeri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije