Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE

Ronaldo nakon 19 dana izolacije više nije pozitivan na koronavirus

Cristiano Ronaldo
Foto: instagram.com/cristiano
1/5
30.10.2020.
u 21:08

Nije imao nikakve simptome bolesti Covid-19.

Kapetan portugalske nogometne reprezentacije i napadač Juventusa Cristiano Ronaldo više nije pozitivan na koronavirus i izlazi iz samoizolacije, objavio je talijanski prvak na svom internetskom portalu.

Portugalski napadač je 19 dana proveo u izolaciji, a pozitivan je bio na testiranju provedenom 13. listopada, dva dana nakon što je reprezentacija Portugala igrala utakmicu Lige nacija protiv Francuske na Stade de Franceu.

Nije imao nikakve simptome bolesti Covid-19.

Bez Ronalda u sastavu, momčad pod vodstvom Andree Pirla ostvarila je u četiri utakmice samo jednu pobjedu, protiv kijevskog Dinama u Ligi prvaka (2-0), uz dva neodlučena ishoda u Serie A protiv Verone (1-1) i Crotonea (1-1) te domaći poraz u Ligi prvaka od Barcelone (0-2).

Juventus će sljedeću utakmicu igrati u nedjelju (1.11.), kad u 6. kolu Serie A "stara dama" gostuje kod Spezije.

Ponudu Germania kladionice pogledajte ovdje

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
08:57 31.10.2020.

Iscrpila ga bolest. Došao je kost i koža !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije