Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI BRAZILAC:

Platit ću iz vlastitog džepa da dovedem Messija, samo je nebo granica!

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
05.04.2015.
u 09:20

'U SAD-u nogomet raste. Puno poznatih igrača će htjeti doći, a Florida je dobar izbor zbog kvalitete života. Tko ne bi želio živjeti ovdje?'

Brazilska legenda Ronaldo Luz Nazario de Lima nedavno je postao suvlasnik američke momčadi Fort Lauderdale Strikersa, a ambicija mu je jednog dana u tu momčad dovesti Lionela Messija, kojem se divi i kojeg smatra najboljim nogometašem svijeta. Također, tvrdi da mu novac neće biti problem.

- Platit ću iz vlastitog džepa da dovedem Messija. Samo je nebo granica za Strikerse. Taj klub će postati velik. Zašto ne Messi? Zašto ne Cristiano Ronaldo? Za nekoliko godina sve je moguće - rekao je Ronaldo i dodao:

- U SAD-u nogomet raste. Puno poznatih igrača će htjeti doći, a Florida je dobar izbor zbog kvalitete života. Tko ne bi želio živjeti ovdje?

>> Ronaldo nakon dodjele Zlatne lopte: Volio bih zaigrati s Messijem

Komentara 2

Avatar kavasaki74
kavasaki74
09:32 05.04.2015.

Moj Ronaldo Luz Nazario de Lima ti kažeš : "Florida je dobar izbor zbog kvalitete života" izgleda da ti nisi čuo za jadnog Muju koji je pobjegao iz Kanade na blaženu Floridu, pročitaj pa je proslijedi messiju !!!

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
09:34 06.04.2015.

pa Barcelona je raj na zemlji i nema aligatora ko na floridi !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije